Teruja dengan SimplySiti

hari ini aktiviti merantau ke seksyen disekitar bandar shah alam, bermula dari ASB seksyen 11, ke pejabat Pos Besar Shah alam, terus ke bangunan UMNO untuk pergi ke CIMB, pergi seksyen 9 untuk bayar bil celcom broadband, terus ke SACC Mall untuk jengah pula makhluk kuning iaitu Digi konon-konon nak bayar bil, padahal akaun adalah negatif. last ke Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) sebab nak tanya pasal guru ganti dan guru sandaran. adoi, jauh lagi ke? last beli nasi ayam kat seksyen 19 terus pulang ke rumah. tamat. haha, boleh update macam gitu sahaja tak?

malas-malas.

harap tak pening dengan jadual perjalanan hari ini. jadual tersebut tidak termasuk dengan tugasan sementara iaitu ambil mama balik dan pergi kerja sebab mama sakit kaki sehingga memerlukan tongkat untuk berjalan.

so, habis cerita. sebenarnya nak cerita pasal produk SimplySiti but melalut sehingga ke China. huhu. tadi tengok kat watson SACC Mall, sebab tengah offer. dulu pernah usha mak aih, bila tengok harga sangat mahal untuk saya yang berstatus penganggur tegar. tapi tadi siap dah try tester yang ada. teruja gila. ada 1 warna lipstik yang saya suka. kalau tak silap, warna dia guna tajuk laju Dato' Siti Nurhaliza. saya suka Nirmala. sangat sweet, warna soft pink coklat sedikit, kemudian ditambah dengan tester lagi, nama produk lipstik and gloss rasanya, combined 2 produk, warna soft choco. owh! rasa diri seperti Siti Nurhaliza. Nasib baik tak nyanyi Kau Kekasihku tadi. Line clear tau.

Harga? Lipstik tu RM29 masa offer. then gloss tu RM49.90 sebab ada lipstik dan lip gloss. oh! Mahu semahu-mahunya! namun apa daya, kocek dah kosong. frust di situ.

saya suka gloss dia sebab rasa best bila pakai, then kita tak rasa bibir macam pecah-pecah like normal lip gloss yang saya ada. tak suka, terus bagi kat Cik Yah.

Dulu saya sangat gila lipstik, tapi akhirnya hanya ada 1 sahaja lipstik yang jadi kegilaan dan habis dipakai iaitu ZA. suka sebab time tu Dayang Nurfaizah jadi model produk tu. itu sahaja, yang lain masih berbaki sehingga sekarang. siapa mahu boleh datang rembat ye?

8 comments:

  1. simply siti.. aritu sya g cari makeup base yg iklan lam tv ari2, tapi out of stock la plak.. huhu.. nanti nak g cari lagi la.. huhu..

    ReplyDelete
  2. best ke SS tu kak?? wahh..promote lg tuh..t suh dato ct jdkn akak model SS..hahaha

    ReplyDelete
  3. CIK NIENA: oh, yeke? nnt kalo dah guna bgtaw ye? best ke x....huhu

    IKA.: ntahla...so far try lipstik, mcmm dah jatuh cinta....sweet sgt color diee....ops...xmola jadi model SS, bangkrup ;p

    'AQILAH: cube taw..nnt bgtaw kat blog

    DIARIHATIKU: of cos la kak, cube taw...br syok jd siti :)

    ReplyDelete
  4. nak try.. tapi make up x abis ag.. huhu..

    ReplyDelete
  5. Salam....

    aminkan doa Imam Masjidil Haram...

    ReplyDelete
  6. amirah: kasi habis cepat...huhu
    bain: amin...

    ReplyDelete