syukur! habis juga akhirnya!

yey! akhirnya habis juga training i untuk semester ni. semester depan tak ada okay, sebab dah habis belajar! yahoo.... standby untuk konvo tahun ni. suka! suka! suka! minggu depan kenalah fikir nak buat aktiviti apa. yang paling penting, doa2kan lah i dapat kerja secepat dan pantas yang mungkin. boring duduk rumah! sekarang mungkin nak fokus dulu dengan bisnes online ni. hah, ramai kawan-kawan kalau nak rembat shawl harga yang paling murah, cari kat blogshop i ni. terjamin paling murah di pasaran. cepat-cepat sebelum terlambat. i kasi intro sedikit ye?

syria plain lycra (greet quality) RM25 only 1 set (inner-2 tone and outer)

Inner scarf RM12 each

Shawl cotton RM10 each

Shawl Abstrak RM8 each

Kain pasang english cotton and japanese cotton RM55 free postage

tudung syria RM15 free postage

3 comments:

  1. :) mesti tak sabar nak konvo..weeee ~

    ReplyDelete
  2. tahniah.. da abes stadi yea cik epa.. nway,semoga cepat dpt keja yea,, huhu..

    ReplyDelete