promotion, jualan murah di Triolicious Collection

hah, saya nak buat pengumuman ni. oh, guna saya pula, lagi best kot. blogshop saya iaitu Triolicious Collection tengah buat sales Jualan Penghabisan Stok. Shawl Abstrak hanya RM7 sehelai dan Shawl Cotton RM9. cepat taw! hanya ada 1 shawl 1 design saja. promosi ni sah sampai stok habis. yang paling best, korang boleh beli 5 shawl ni (campur-campur design) akan dapat POSTAGE PERCUMA! berbaloi-baloi sangat. semua design cantik-cantik dan berkualiti.

shawl abstrak material chiffon hanya RM7 sehelai. Dulu RM10 sehelai.

shawl abstrak material jorget pun RM7 sehelai. dulu RM10 sehelai.

shawl cotton RM9 sehelai. dulu RM12 sehelai.

kalau nak tengok design-design lain yang cantik-cantik, boleh jenguk kat blogshop okay? lepas tu boleh isi form terus.

klik sini untuk pergi Triolicious Collection

2 comments:

  1. promosi.. promosi.. sayang nya sya xpandai pakai shawl.. huhu..

    ReplyDelete
  2. ala, senang jela awk...kene praktis jek..guna shawl yg kain die keras...kalo ad mber2 nak beli shawl bgtaw ye blog sy...thanks

    ReplyDelete