fashion: mix&match hijabs, shawl with inner

salam all. especially untuk all girls terutama muslimah girls yang sekarang ni berlambak-lambak fashion hijabs, selendang, tudung CT, syria, inner dan sebagainya. so entri kali ni i nak bercerita tentang tips untuk kita mix and match selendang / syria yang kita ada. asyik boring je kan style yang sama. so sekali-sekala kita tukar supaya orang pandang tak boring, kita pun tak boring juga, kan darls? wah2 cik epa sudah bertukar fashion stylizes pulakss....

hah, tak caya ye? tengoklah i rembat inner 4 tone.

sekarang ni design yang tengah 'in' giler adalah pakai inner. i nak cerita macam mana inner tu kita boleh mix and match dengan selendang dan syria plain lycra yang tengah top tu. Gambar semua diceduk dari blogshop sendiri. buat promosi juga lah ni. model i gunalah cik tipah i la, siapa lagi kan?

inner bercorak ni i rembat dari blogshop lain lah. masa ni design ni baru tengah naik. memang selalu sangat i pakai. outer tu pulak dari blogshop i lah. see? korang boleh mix and match inner ni dengan basic color(black or cream) of outer plain lycra kan? cantik kan? senang saja bila tiba musim malas korang.

contoh lain...

hah, still basic color (black & cream). inner bercorak ni sangat menarik untuk korang letakkan sedikit warna dalam pemakaian. sekarang tengah promotion 1 set lycra tu RM25 termasuk inner dan outer dia, but corak tu kena beli asing lah dear. murah saja. inner bercorak RM15 termasuk postage.

ni design mix&match untuk outer Lycra plain juga but dengan inner 2 tone dari blogshop i.

hah, cantikkan kalau korang boleh guna creativity sendiri untuk gaya tersendiri. tak tiru orang punya. hehe. untuk inner 2 tone ni murah sangat RM12 termasuk postage. kalau beli 2 helai ke atas lah. memang GREET QUALITY dan korang takkan menyesal.

okay, design kat bawah ni untuk inner 4 tone. i sendiri pun ada rembat inner 4 tone! memang superb dan cantik giler. korang try lah, jangan segan lak. kalau korang pakai confrim orang toleh 2 kali sebab nampak stylo taw!

design ni bukan set dia taw! original set untuk lycra plain ni 2 tone. harga syria lycra RM25 termasuk postage. inner ni pulak RM15 saja. sebelum ni harga RM18 tau? beli saja inner 4 tone ni 2 helai, i bagi free postage!

boring asyik plain saja ye? okay, kita try dengan shawl.

hah, kan cantik tu? boleh mix&match dengan inner 2tone or 4tone. untuk gaya lebih berani, mix&match dengan inner corak. cantik! yang penting korang kena berani dan confident dengan gaya tu. shawl berharga RM8 saja if beli 2 helai ke atas. jaminan harga termurah taw!

dalam blogshop i Triolicious Collection ada banyak lagi design shawl, syria, inner yang korang boleh tengok sendiri. boleh pilih yang mana bekenan di hati. kalau nak harga murah bagitau saja korang follow blog i ni, mesti i bagi harga menarik.

psstt.. kalau berminat dengan gaya mix&match yang i buat tu, boleh email i kat triolicious@gmail.com / 0122808147 (efa)


3 comments:

  1. Suka tgk girl pakai tudung nih~

    ReplyDelete
  2. hafiz: hehe...bagus2...suruh awek usha2 blogshop Triolicious :p
    kasih: try la dear

    ReplyDelete