training nak habis, masa cari kerja ye?

diam tak diam tinggal lagi 2 minggu je i nak habiskan praktikal training ni. cepat rasanya masa berlalu. habis je training, i habis belajar! yahooo, seronok gila akhirnya habis jugak belajar. sekarang nak masuk alam pekerjaan lepas tu cari duit, lepas tu kawen. opss, calon pun tak ada. macam mana tu? eh, bukan itu yang risau sangat sekarang. mesti cari kerja! minta-minta cepatlah dapat kerja. umur dah tua. cepat-cepat company amik i kerja. haha.

sekarang ni i pulak sibuk nak tulis report, log book je. kena fokus kat online bisnes jugak. nanti habis praktikal i nak pergi daftar perniagaan online i ni. doa-doakan sampai hajat ni ye? bisnes ni memang dah sebati dengan jiwa i sebab dari kecil sampai lah besar memang mama i dah ajar berbisnes. nak update blog kesayangan ni pun tak sempat. oklah, siapa-siapa yang tercari-cari shawl, kain pasang corak terkini yang dijamin memang termurah, boleh jenguk blogshop i ye?


kualiti dijamin and korang mesti puas hati. berbaloi-baloi lagi. kat bawah ni ada sikit highlight item yang ada. kalau nak beli boleh isi form kat blog ye? thanks semua!

kain pasang english cotton RM55 free postage(bidang 60)! berbaloi!

shawl polka dot restock, RM8, HOT ITEM!

Shawl stripe yang sangat cun! RM8 juga.
notakaki: 2 minggu ye cik epa, bukan 3 minggu. haiya...

3 comments:

  1. Jom join blog kite
    Ni blog baru saye…

    http://terataimewangi.blogspot.com/

    ade yg menarik tau…nak layout muka sendiri??trylah..

    ReplyDelete