counting please!! 5 hour only.

hari ni hari terakhir i LI kat BUTSB. sekarang nak buat counting lah konon. wakaka. tinggal 5 jam sahaja lagi. tamatlah sesi pembelajaran selama bertahun-tahun. minggu depan sure boring, fikir nak buat apa kat rumah. nampaknya i akan jadi blogger tegar and fokuskan bisnes online. tunggu ye? blogshop ada promotion!! lepas ni nak fikir masa depan pulak, mana tahu nanti berkira-kira pula nak sambung ambil master. Insyallah. ada rezeki sambung lagi ambil PHD. peh! memang best. huhu. hari ini tak banyak aktiviti pun. ni kejap lagi nak lunch sama officemate di sini. nanti kita sambung next entri ya?

2 comments:

  1. hehe, kne rancang dear utk masa depan...nnt zaman2 anak2 kite degree tu mcm spm jek...skng dh rmi org ad degree...rmi pandai2.....sementara niat maseh ada..sambung jela lagi :)

    ReplyDelete