bila rindu ku sebut namamu :p

korang pernah tak mimpi sampai terbawa keluar. bangun tidur terus sengih sorang-sorang atau pun buat korang nak sambung balik mimpi tu. cepat-cepat angkat pc tu. haha. malam tadi syok gila i mimpi indah! tapi jalan cerita tak berapa ingat. yang pastinya lelaki tu sangat femes! dan mempunyai girlfriend yang sangat jelita. tinggalkan girlfriend jelita untuk i! owh! syok habis! dah la memang i minat sama itu artis! pernah bertembung dengan beliau masa jalan-jalan di downtown cheras. masa tu beliau kat kedai jam. eh, artis pun pakai jam uptown ke? huhu. i memang dah nak masuk kedai tu, sekali terpandang beliau sampai bertentang mata. wakakakak! ayat tak boleh blah! menyebabkan i terkedu lalu meneruskan perjalanan ke gerai sebelah! oh, RUGI, RUGI! tapi ada hikmah, akhirnya i termimpikan beliau! siapakah beliau? jeng jeng jeng!
************
*********
******
***
**
*

beliau okay? Kamal Adli! tapi tak ada lah die hard fan pun. just suka tengok saja. tapi sekali tengok macam muka adik laki i si jaja pun ada.

1 comment: