agak-agak kalau meja kerusi boleh bercakap, dah boleh sembang dengan aku tau

hari ni tak banyak aktiviti yang boleh i buat kat office ni. dari semalam macam ni. i ni pula jenis tak boleh duduk diam. kalau i diam, mula lah i jadi tak betul. haha. boring gila lah. bos-bos i tak ada. semua pergi site. supervisor i pula MC. kalau dia ada boleh juga bising-bising minta kerja.
sekarang ni i duk minta kerja dengan officemate 2 orang ni, dapat la kerja sikit-sikit macam fotostat 10 muka surat. habis fotostat i mula la tempek bosan depan pc ni. tahap kronik dah i ni. sampai fotostat pun i boleh buat dengan cara perlahan sekali tau! sekarang ni dah tahap tak de kerja. pagi ni konon-kononnya bos i nak bagi kerja. tunggu punya tunggu tak timbul pun kerja.
sekarang ni mula la fikir nak buat apa. teringin makan MCD pun ada tau! nak pergi shopping tapi tak tahu nak beli apa. online shopping, tak jumpa baju yang menarik. akhirnya i amik keputusan berceloteh dalam blog kesayangan ni.
cepat-cepatlah pukul 5. nak balik! tengok sinderela. hah, sepatutnya minggu ni supervisor kat unisel nak datang, tapi dah hari rabu, bayang msg pun tak timbul. supervisor kat sini pula tak tau MC sampai berapa hari bulan. huh, naik muntah dah asyik online tanpa hala tuju ni. tak ada life! boring!

No comments:

Post a Comment