siapa kata jadi blogger tak boleh buat duit hah?


akhirnya!! kini pasti!! hah, jadi anita sarawak taw i ni. punyalah seronok sebab benda yang i nantikan selama 2 bulan tiba juga kat rumah semalam. semalam tengahari pergi lunch dengan mama kat luar, tak sempat balik rumah. mama terus call cakap checkku sudah sampai. miahahaha. tapi tak adalah banyak sangat macam blogger-blogger pro yang lain. my first check. sekarang nuff masih belum boleh cash out. earning naik macam siput sebab jarang online blog kan.
petang semalam pula bos i kasi ang paw. itu seronok macam nak terbang lah. sebab sepanjang 25tahun hidup, inilah first time dapat ang paw. eh pernah dapat la dulu, tapi 2 angka jek. bos kat nandos kasi. bos i ni kasi 3 angka. hahaha. malas nak bgtaw real amount nanti orang kata i berlagak pulak. :p owh, semalam hari sangat-sangat best! murah rezeki. syukur alhamdulilah. belanja mama makan, dapat rezeki pula. tapi nak CNY ni, 2 kali kene saman, 2 kali rezeki masuk. semuanya datang dari Allah. hikmah tu. suruh bayar saman kot. hehe

2 comments:

  1. wahhh.. ni yg semangat nak blogging kan... takpe.. usaha tangga kejayaan..

    ReplyDelete
  2. macam mana nak dpt duit dgn blogging ni?? sila tunjuk ajar..

    ReplyDelete