nuffnang turns 3, dear


tadi masa blogwalking, sambil-sambil nak klik nuffnang, i singgah sebentar kat nuffnang website konon-konon nak check earning lah. huh, minggu ni traffic agak low lah. tak taw kenapa. i kurang tinggal jejak kot.

tak pelah, bukan nak cerita pasal tu, nak cerita pasal nuffnang nak sambut birthday dia yang ke 3!! happy birthday to nuffnang!! nanti kasilah banyak-banyak buffered kat saya lagi ye? sayanggg nuffnang. haha mentang-mentang nuffnang kasi duit, kalau tak kasi, tak kuasa i nak layan-layan ni.

semoga nuffnang akan naikkan earning per click tinggi-tinggi dan besar punya!! hah, merepek dah i ni. pada kawan-kawan yang tak join nuffnang lagi, jangan segan silu nak kikis duit nuffnang ye? majulah blog kerana nuffnang. hehe

5 comments:

  1. nk tnyela..
    fy pnye nuff asyik tido je..
    nape ye?
    fy set ads preference show global cpc..
    btol ke?

    ReplyDelete
  2. cheq: sik tido jek? mungkin traffic xbyk kot, hah, setkan ads preference show global cpc lgk senang k...

    ween; happy too

    ReplyDelete
  3. cmne nak naikkan earning?xbape paham lagila...im still new in nuff..kalo cik epa leh trangkan terharu sgt..

    ReplyDelete
  4. naikkan earning? senang jek.....nnt sy ajar ok?

    ReplyDelete