mahu update blog tapi masa tunggang-langgang

busy, busy, busy. minggu ini agak terabur jadual i. kene urus semua serba serbi. parent tiada di rumah, memang tersangatlah letih badan ni. macam nak pergi urut saja. kerja kat office pun makin banyak. letih menghadap pc je. broadband kene angkut. habis kerja terus balik rumah settle hal rumah pula. pinggan mangkuk, kain kene cuci. hari ini memang sangat letih sampai tak larat nak masak, angkut adik-adik pergi makan kat luar. okaylah mahu tidur. sekian luahan perasaan untuk minggu yang haru biru.

kepada rakan-rakan nuffnang, minta maaf sebab tak sempat nak balas. nanti i balik hujung minggu ni. promise!

2 comments: