kenapa warna merah itu nampak sangat menawan hati dan sanubari saya?

dulu masa kecil-kecil memang suka sangat dengan warna merah. sampai lah darjah 6. teruja la sangat. basikal i juga warna merah special request sebab dapat no 1 dalam kelas. itu dulu la. lepas tu i dah stop dengan warna merah. mula la rasa warna purple, pink, kuning dan hijau sangat menawan. tapi sejak awal tahun ini i kembali ke warna asal i. warna merah. banyak pula rasanya benda yang tak sengaja i pilih berwarna merah. yang paling nampak ialah cik merah i la. tapi time tu tak ada teruja sangat pun. sekarang pantang warna merah mesti i pegang dulu. minda macam dah control. haha. salah minda pula. mula dengan heel i warna merah, tiba-tiba terus jadi supporter MU lak tu. i letak kusyen dalam cik merah MU punya. hari tu nyaris nak beli lappy warna merah, tapi amik kaler biru.

dulu yang ini....


sekarang yang ini pula...


last, i trend in n70 warna hitam itu menawan kepada e66 merah elegan. haha. mata i nampak merah saja. macam mana tu.......

1 comment:

  1. akak.. agak2 kalo i pgang kain merah u tanduk x..

    ReplyDelete