Best ke kalau ada stalker + merepek meraban

klik untuk pembesaran yang terlampau-lampau


rasa macam artis pulak kalau diri i ada stalker. tipu jek. sebab kadang-kadang i juga suka jadi stalker orang lain. haha. kantoi di situ. maaf! saja lebih suka stalker dari diketahui kewujudan diri i. tapi i halalkan saja stalker i sebab i tahu mungkin stalker itu berminat untuk mengetahui apa yang i buat, makan, dsb. adoi perasan lagi. i tak marah incik/cik stalker. sudi-sudi la singgah. kalau bookmark kan senang. tak perlu google nama i. eh, ini bukan marah, cuma bagi cadangan saja.
hah, apa ni google blog i cari gadis melayu mandi di sunway lagoon? isk isk isk. cara carian tu macam pelik jek. gatai no! nanti i babab siapa punya kerja ni. blog i ni suci tahu! untuk tontonan umum. pergi cari tempat lain. haha. ayat berikut ayat marah okay? i macam konfius dengan ayat sendiri sekarang. kene buka kamus balik. huhu
sekarang tak ada job. bende alah ini pun boleh jadi issu kan? job semua sudah setel. sekarang kene setel job dalam blogging world pula.

No comments:

Post a Comment