minta maaf semua

just short notice. untuk pengetahuan semua, i sudah start practical training kat BUT sdn bhd. so hari ini hari ke 3. since first day i sudah busy dengan kerja. semakin hari semakin menimbun. blog i juga sudah jarang update and jenguk. sorry for those yang sudi kelik nuff i, i akan balas klik nuff anda sedikit demi sedikit. memang sangat busy. project banyak tertangguh. i kene siapkan yang penting dahulu. jangan risau, nuff anda akan i klik. bagi i masa untuk stabilkan jadual i.

practical? so far okaylah, supervisor i sangat baik. banyak bagi tunjuk ajar. semua staff baik. tapi kadang-kadang bosan juga duduk opis menghadap komputer. tapi supervisor i sudah janji nak bawa i pergi site nanti. doalah cepat-cepat dia bawa i sekali. teringin nak merasa kerja di site. okaylah, sambung buat kerja lagi. take care semua.

4 comments:

  1. oo..intership kat BUT..comp ape tu?katne?
    praktikal best kan?maybe awal xrase ape.
    dah tgh2 sket ble da kenal ramai,mmg rase mcm nak keje je.pastu ble da abes praktikal,nak smbung blaja,otak dah berkarat..hihihi

    ReplyDelete
  2. bina utama timur. company contractor....kt s.alam jek...tapi naseb baik la praktikal ni last sem. tak ada la kne balik belajr. mmg rase nak keje terus jekkk.....

    ReplyDelete