Mak kepada Lappy sudah masuk air

huwaaa, frust gila mak!! lappy kesayangan i rosak teruk!! motherboard sudah corrupt!! bukan salah adapter. malu tadi pegi bawak ke kedai tu, depa terus kata terbang rm250 nak repair motherboard. bergenang mata jap. setelah 4 tahun lappy tu hidup bersamaku akhirnya rosak teruk. lappy i problem memang dari dulu. sebab dia suka padam sendiri bila main game or running file besar sangat. member i ni pun sudah bagitahu kat i pasal motherboard i maybe rosak. sekali, kelmarin rosak terus. nampaknya i terpaksa postponed nak repair lappy kesayangan i. kene tunggu duit masuk bulan 2 nanti. kang tak pasal-pasal i terus tukar lappy baru. frust betul! sekarang ni i terpaksa merempat guna lappy my sister ni. kalau tak i terpaksa berebut guna lappy mama. haiyo, lambat lagi nak repair. sorry la for those yang klik nuff i. i akan balas nuff anda but slow-slow la k? kene tunggu lappy clear tak ada orang guna. sorry again dear!! sekian, berita terkini hiburan sensasi dari cik epa vogue the vast.

1 comment:

  1. owh.. agaknye mmg pakai pat tahun motherboard jd rosak kot. I pon bli lappy baru je hari tu pasal mother bord rosak.. nak2 pulak lappy dah pesen lame dah

    ReplyDelete