farmville macam drug lah


hah, itulah ladang i yang agak tak berapa lawa. haha. dah lama i tak main game farmville ni. sejak-sejak lappy lama ku tak berapa nak support game ni. asik padam jek. sebab makin naik level, farmville ni makin berat loading dia. dulu siap berlumba-lumba dengan kawan-kawan sapa naik level dulu. memang macam drug juga la. haha. kalau dah start balik memang asik melekat depan pc saja. bila tengok ladang sendiri, agak-agaknya boleh jadi petani yang berjaya tak? tapi ladang i tak berapa kreatif dan cantik macam ladang kawan-kawan i lain. siap ada sorang tu level 43. peh, dasyat betul melayan game tu kan. so, siapa ada facebook mesti akan try game ni kan kan? marilah jadi neighbourhood dan majulah farmville untuk facebook anda.

6 comments:

  1. akak pun ada ladang gak... add ler akak... leh jadi jiran. huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe...boleh kak..jom kite berjirannn

    ReplyDelete
  3. ahaha...saya dah tak brape feel nak main dah.... sampai level 32 jek,,,frust sebab ade orang guna auto pilot, so dia naik lagi cepat.... tak aci!!!

    ReplyDelete
  4. dah try dah segala game fb..last2,delete akaun fb..puas ati..bukan sebab game je..sebab ade seswatu yg sgt tak berkenan huhu

    ReplyDelete
  5. cik kala: uik, ad org gune auto pilot? ptt la smpi tgi level dorg, xbest la mcm tuh..

    tihara: hehe, mmg rajin try game ye? sy jrg sngt join game dia...

    ReplyDelete