Blogger - We Care, do you?


i rasa terpanggil untuk sertai membantu keluarga en megat. sangat-sangat bersimpati terhadap nasib keluarga beliau. so bagi sesiapa yang nak tahu kisah mereka ini boleh lah jenguk tangisan-aku-isteri-dan-anak-anak

huh, i cukup-cukup pantang dengar kisah macam ini. buat apa, zaman sekarang ramai sangat ada perasaan hasad dengki. dengki dengan kejayaan dan kesenangan orang lain. lepas tu dengan cara mudah nak rosakkan orang lain dengan cara jijik macam tu. kenapa pendek akal fikiran orang bertindak sedemikian. tak tahu ke balasan yang akan Allah kenakan kepada mereka. Subhanallah. Nauzubillah. mintak simpang. petua i untuk hindarkan terjadi musibah begini, amalkan membaca ayat kursi setiap kali selepas solat 5 waktu. Insyallah akan menjadi pendinding untuk kita.

so bagi sesiapa mahu membantu, mudah saja. dengan letakkan banner Blogger - We Care. setiap banner yang dipamerkan akan didermakan rm1 kepada keluarga en megat. marilah kita bantu mereka. ringankan beban yang dihadapi. semoga mereka sekeluarga tabah dan cekal hadapi dugaan tersebut.

untuk keterangan lanjut, boleh klik pada link khas ini.

notakaki: masa klik nuff Ezany, i terperasan entri banner ini dalam blog dia. syabas buat En Hydir sebab ada inisiatif untuk memulakan Blogger - We Care.

2 comments:

  1. tq sbb join kempen Blogger We care
    make sure dah inform melalui komen di blog saya utk tujuan trackback dan cashout payment oleh penaja .. :)

    ReplyDelete