Alvin and the Chipmunks 2

hari ahad yang lepas, kami 1 family pergi kenduri sepupu abah kat cheras. itupun lepas abah umpan mahu belanja tengok wayang! tapi kitorang kene pulang awal sebab malam tu anugerah juara lagu yang dah berminggu tunggu. mahu tengok Faizal Tahir perform. walaupun FT just dapat no3 but should give credit sebab dia masih dalam keadaan sakit. kitorang tengok cerita Alvin and the Chipmunks. cute gila la mereka. teruja nak tengok sebab ada chipmunks betina iaitu chipette. siap nyanyi lagu single ladies tau. haha.

mari kita review cerita tu..


Pop sensations Alvin, Simon and Theodore end up in the care of Dave Seville's twenty-something nephew Toby (Levi). The boys must put aside music superstardom to return to school, and are tasked with saving the school's music program by winning the $25,000 prize in a battle of the bands. But the Chipmunks unexpectedly meet their match in three singing chipmunks known as The Chipettes -– Brittany, Eleanor and Jeanette. Romantic and musical sparks are ignited when the Chipmunks and Chipettes square off. Written by 20th Century Fox

lepas review, layan gambar masa pergi jalan-jalan. tengok wayang pakai baju kurung taw. terus jadi wanita melayu terakhir lah konon kan....




tengok wayang kat Jusco Bukit Tinggi..


No comments:

Post a Comment