warna hidupku


terima kasih lah pada sudi yang datang singgah blog i ni. harap suka lah baca kisah-kisah i. tapi kalau ada yang terkurang or terlebih minta maaf ye? blog ini juga masih dalam pembinaan. kalau ada mana-mana bahagian yang tak best. boleh la bagi teguran or pandangan. i sudi mendengarnya.

thanks juga pada siapa-siapa yang sudi jadi follower i. datang singgah then jadi follower, sudi membaca coretan dalam kehidupanku. kalau boleh tinggallah jejak anda sekali sebab saya teringin sangat untuk menjengah blog follower lain. sebab kadang-kadang i tak dapat nak tahu dari mana datangnya follower itu. takut karang ada yang kecil hati. tinggal jejak anda di shoutbox i okay?

pada yang sudi datang klik nuff i, terima kasih sangat-sangat. tapi jangan marah kalau i agak terlambat balas klik anda. sebab bila i tekan f5 berulang kali, nuff anda tak muncul-muncul juga. so, amik masa juga la ye? btw, alhamdulilah, blog i for the first time dapat buffer earning. i juga masih samar dengan buffer earning ni, nanti kita tengoklah apa yang jadi.


2 comments:

  1. salam...
    bangganyer haku...
    nampak pic haku kat situ..
    syukran..

    ReplyDelete
  2. wslm, hehe, tq la sudi jdk follower!! :p

    ReplyDelete