Remaja Rocks!

hari tu masa singgah kat kedai, i terpandang 1 majalah ni.

agak rock r cover page dia.

masa mule-mula i tak perasan. usha betul-betul baru nampak majalah Remaja.

wah!! envy sungguh i. tak sangka cover page dia cool gila.

nampak lah perubahan remaja untuk 2010! you rock la remaja! tak salah i, cover page dia konsep futuristik elektro-nika.
story pasal tomok, noh(hujan) dan aizat mengenai azam tahun baru mereka.

so, apa lagi, dapatkan dipasaran sekarang!!
banyak info yang berguna dan best-best!

notakaki: walaupun 2010 i sudah berganjak usia jubli perak, i tetap akan suke Remaja sampai bila-bila!! tetap rasa diri remaja taw!

2 comments:

  1. heeee, remaja..lama tak beli :)

    ReplyDelete
  2. saya dah tgk cover page ni.

    bagi saya, kualiti gambarnya tidak seperti cover sebelum nya.gambarnya kurang sharp bagi edisi kali ini.

    namun,
    setiap orang ada pandangan masing2.
    bukankah begitu?

    ReplyDelete