nuffnang oh nuffnang

mula-mula rasa macam tak berapa yakin la dengan apa yang i tengok....



nak tanya, ini buffer ke?
sebab iklan ini tak pernah tido pon.
tapi i check kat nuff tak ade pun buffer earning.
blogshop i ada buffer earning.
kadang-kadang tak paham juga dorang bagi buffer nuff based on what ye?
ada sapa-sapa yang tahu?



tengok, duit nuff i just ada rm5 jek.
sebab awal bulan ni i tercash out.


see, i cash out rm122.50 selepas tolak rm1 untuk pemprosesan.
so, sekarang tengah tunggu cek ni la.
huhu cant wait!
berjanggut jugak la nak tunggu ni.


so terima kasih lah buat rakan-rakan yang sudi klik nuff i.
dont wori, sila tinggalkan klik nuff anda kat blog i (sila bagitaw la anda klik apa ye?)
nanti i akan balas nuff anda.
pasti i klik.
so harap rakan-rakan yang klik juga jujur k?
kita tolong sama-sama, dapat benefit sama-sama.
tak rugi right?


kalau masa klik nuff tu, tinggal jejak blog anda sekali ye?
mari kita tambah kenalan k?

2 comments:

  1. hehehe...xdela byk la...ad org laen leh dpt 3 4 ratus taw...huhu

    ReplyDelete