mood tunggang langgang

in few days in my mood agak tunggang langgang. mungkin nada-nada keciwa sudah terbit. ah, malas nak cerita. kalau di ambik port sangat nanti otak sarat. sekarang masih cuba untuk memujuk diri. amukan mungkin disebabkan perasaan amarah yang terpendam. perlu sedikit penjelasan kembali. kelmarin habis semua orang dalam rumah kene marah. haiya, agak bengang disitu. mintak maaf semua. mood lari. Ya Allah, Kau tenangkanlah hati ku ini.

gambar sekadar hiasan

alhamdulilah hari ini, mood kembali segar dan ceria seperti bunga seri pagi. boleh ke? hehe saki bakinya masih jelas terasa namun dapat dipujukan diri dengan aktiviti keluar bersama keluarga. ya betul. mungkin agak terperuk lama di dalam rumah, tak jumpa matahari. mood tak berapa ok kut?

owh, tadi mengikuti famili a.k.a menyebokkan diri follow parent ke eon centre glenmarie. amik kereta baru mama. hahaha, inilah peralihan kuasa yang ditunggu-tunggu. akhirnya cik merah jatuh ke tangan ku semula. nasib baik abah bagi i memandu kereta saga SE pulang ke rumah. owh, SE juga, tapi saga SE. cik merah i myvi SE. mama kata mahu SE juga. baru up sikit. hehe. mula-mula agak tak berapa suka dengan saga SE but tadi lihat secara live sangat-sangat menarik dan puas hati. harga juga berpatutan.

i suggest for those yang mencari kereta amik saga SE. semua ada tanpa perlu perubahan. sport rim, skriting, tinted dsb. mama amik kaler putih. murah dan berbaloi-baloi. i agak cuak memandu kereta itu kerana 1st time bawak kereta sedan.

FYI, i tak suka kereta sedan sebab panjang sangat. hehe. dah2 tak payah berangan, bukan kereta i pun. nasib baik cik merah i tak kene campak luar rumah kerana rumah kami kekurangan parking space. kereta angah, saga lame dan rusa berada di luar. cian2.

kereta mama. dalam gambar tak lawa. live sangat lawa.
*klik gambar untuk ke proton edar website

oklah, mahu tido kerana santa clause mahu datang beri hadiah. i sudah letak stoking agak besar punye. mahu hadiah besar punye. hohohoho

notakaki: agak malas untuk snap pic. pakcik google kan ada

4 comments:

  1. bawak kete laju2 bila stress..best!

    ReplyDelete
  2. betul2! kalau stress mmg suke bwk kete, tapi rase nak bwk kete jaoh2 skit..br ilang terus stres...mahu cuti2 malaysia!!

    ReplyDelete
  3. mud akak tak oke jugak yep..
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. yup2, xok. yela, skng musim pun xmenentu kan? huhu

    ReplyDelete