hanya cerita dalam lagu

ni gambar semalam, dah lama cik epa tak pakai tudung segiempat. disebabkan mood semalam ceria, so rajen la nak gosok tudung. amcam? ok pakai selendang or tudung cam gini?


hari ahad arituh cik epa dan famili pegi makan boston kat JJ bukit tinggi, nak celebrate besday abah. ada sales lak!! jumpa kasut buy 1 free 1. pe lagi rembat heel la, sama tinggi dengan kasut merah dulu. nanti nak pakai la.... owh, kasut kaler grey tuh agak besar sedikit, ada tips tak nak pakai kasut yang agak longgar dari size asal?


akhirnya, bilik cik epa dah ada katil baru!! besh betul, dah la tinggi.... malam tu terus tido dengan lena sekali....


ada jualan gudang kat stadium melawati. dapat rembat mouse baru berharga rm10 jek. nasib baek duit tak banyak, kalau tak lagi banyak cik epa rembat!!

6 comments:

  1. cumelnye mouse 10 hengget tu....bese yg kale itam je heeee

    ReplyDelete
  2. cik epa! u sesuai ngan tudung cmtu la

    ReplyDelete
  3. ehee best nyer katil baru...jeles....pakai selendang cantik..

    ReplyDelete
  4. cik epa.. mane tiger??? xnmpk pon atas katil.. bantal busuk kaler biru tu cam kenal je.. hahaha

    ReplyDelete