salam aidiladha

salam aidiladha semua!
eh, sempat lagi kan nak wish? almaklumlah, mood nak berblog tak ada sebab mahu final.
sekarang ni kepala tengah ting tong pening study, jadi sempat la mengupdate story sebentar.
tak ada story best pun, cuma nak wish aidiladha saja.

oklah, tata titi tutu!!!

jumpa lagi 2 minggu akan datang (1st paper stat khamis ni)
banyak story akan menyusul!!
sori ye kawan2, blogwalking juga kurang...
nanti akan diqada' kan...

happy besday wanny!!


just nak wish happy besday to my beloved sister... cik wanny! adik saya yg ke 4...
yang ke 14 tahun. semoga panjang umur murah rezeki! balaja rajin2 dan jadi kebanggaan famili ok?

just short notice

Just short notice for this entry

my final exam is around the corner

I'll be away for few weeks starting from now

focus on my project and preparation for final exam

wish me luck, friends!

take care all...

XOXO...cik epa

huwaaa...

hari ni kelas wastewater batal!!
penat siap...
bengang punye pasal amik la gambar sendiri..
fresh woo...terbaek dari ladang habaq mai...
owh, lupa nak cerita, for those yang berminat dengan shawl yang cik epa boleh jenguk kat blogshop ye? shawl tuh tengah sales. harga termurah.
just click www.triolicious.blogspot.com

nota kaki: layan jiwang kat rumah dengan osmate...

1st draft final exam timetable

minggu lepas berkesempatan untuk menjengah cari timetable. memang sangat2 ditunggu sebab nak budget mengangkut barang untuk pulang. Yahoooo....abis balaja!!! tak sampai 1 bulan jek lagi nak final exam...

Final exam 01/2009/2010

Thursday (03/12/09) - 9.00 am - Mechanical & Electrical System (M&E) @ ERC

Wednesday (09/12/09) - 9.00 am - Wastewater treatment (WWT) @ ERC
- 2.30 pm - Theory of structure (TOS) @ DK4

BTY, sem ni cik epa amik 4 paper tapi 3 jek masuk final. hopefully WWT and TOS dapat la ditukar ke tarikh yang lain. gile ko, pagi dan petang. mau cik epa jadi gorilla tekanan perasaan nanti.
tukarlah tukarlah!!
please please please, kamu jangan nakal!! apakah?!

pastu...
habisss!!!
eh...praktikal dulu...baru abiss
nak taw cik epa praktikal kat mane??
tungguuuuuu... kasi suprise skit...

environment day 2009

semalam berlangsung (cewah, ayat tak boleh blah!!) environment day 2009. sama macam environment day dulu yang batch cik epa organised. kali ni batch laen pulak. macam biasa lah, kami di invite oleh pengarah projek iaitu incik zaid untuk bukak booth. memang lari ikut tema la. Triolicious jual tudung masa hari alam sekitar. huhu. tak kisah la, sebab tak mau menghampakan zaid kan. the more the meree rite? layan gambar dari sana...


bersama dekan fakulti eng, prof jamal yang sangat sempoi...


di gerai TrioLicious... thanks kat sapa2 yang datang jenguk dan membeli....



acara perasmian....


geng keras ku!!!

day 2- kak cik engagement day

hari ke 2 berada di kampung. cik epa dan famili pergi berjoli di padang besar, perlis. sempat jugaklah cik epa merembat beg LV 1...
hah..suke2, nanti tunggu kawen kak cik bulan 3 nanti. mahu simpan wang banyak2 kasi shopping...


ni la mak cik i yang nak tunang tuh...


cik epa jadi co-pilot pulak. pergi 2 kete jugakkk....


kami gadis yang follow....kereta gadis...huhu


masa nak pergi padang besar lalu ladang tebu. luas gila... sangat best tapi xsempat nak berenti untuk snap pic...


masa bershoping. next time punya trip dah fikir apa nak beli...


with my sis, cik wani...

bersambung next n3....

hanya cerita dalam lagu

ni gambar semalam, dah lama cik epa tak pakai tudung segiempat. disebabkan mood semalam ceria, so rajen la nak gosok tudung. amcam? ok pakai selendang or tudung cam gini?


hari ahad arituh cik epa dan famili pegi makan boston kat JJ bukit tinggi, nak celebrate besday abah. ada sales lak!! jumpa kasut buy 1 free 1. pe lagi rembat heel la, sama tinggi dengan kasut merah dulu. nanti nak pakai la.... owh, kasut kaler grey tuh agak besar sedikit, ada tips tak nak pakai kasut yang agak longgar dari size asal?


akhirnya, bilik cik epa dah ada katil baru!! besh betul, dah la tinggi.... malam tu terus tido dengan lena sekali....


ada jualan gudang kat stadium melawati. dapat rembat mouse baru berharga rm10 jek. nasib baek duit tak banyak, kalau tak lagi banyak cik epa rembat!!

day 1- kak cik engagement day

ni adalah gambar jela, malas nak cerita panjang-panjang. pergi 2 kereta tapi hanya 7 orang. angah tak ikut sebab die keje...


saya adalah driver untuk pulang ke kampung...



barisan orang2 yang menyemak dalam kereta ke 2...

cik wani dan cik wana...



cik eyra. co pilot. tapi bukan ada lesen pong....



akhirnya saya berjaya belajar mengisi minyak kereta. huhu


bersambung di n3 seterusnya.....

twilight movie


BTY, movie ni dah lama cik epa download.
but baru ada kesempatan semalam untuk tengok (itupun disebabkan boring nak mampus!!)
OMG!! i'm sooo in love with Robert Pattinson!!

dah la sangat encem and gorgeous!!! i like his eyes!! make my heart melted!!

Robert Pattinson with Kristen Stewart
image from *yahoo news


nak tunggu untuk next movie which is twilight saga: new moon. yey!!

image from http://www.newmoonmovie.org

bila kami keluar bersama2

kami berlima....

ida: akak, kat ne? ada kelas ke?
cik epa: dalam kelas la ni

ida: habis kul bp?

cik epa: 12.30 nanti, nape?

ida: jom pegi tesco kuala selangor. dah lama xpegi. nanti kak nisa call sewa kete

cik epa: ok!!


hah, amik ko, bukan ke tesco ye kami berlima... kami pergi hang out ke pavillion!! dapat sewa kete setengah hari. so plan jalan jauh la sikit. mula2 pergi ke e-curve a.k.a cinelesure ---> ikano ---> jem gila kat area kelana jaya ---> sesat mencari pavillion ----> BB plaza (bukan batang berjuntai ye? bukit bintang) ---> kg baru (lepak makan kueh tiew goreng)

cik epa harus la ikut pasal sayer driver mereka!! memang time tuh hari sesat sedunia la, nak keluar dari kg baru untuk ke unisel pon boleh sesat. itulah, masa keluar ngn geng keras (cik awe n cik bear) duk myembang jek, boleh lupa jalan. huhu naseb baik tepat2 kul 12 dah sampai unisel. jumpa jalan duta kul 11 lebih. okaylah, layan gambar. sikit jek yang laen masih tak diambil dari mereka....



nota kaki: cerita ni berlaku pada hari khamis (29 oktober 2009)