Open House rumah Prof J

semalam, (sabtu, 03/10) cik epa dan kawan-kawan sekelas dapat undangan open house kat rumah dekan kitorang, Prof Jamal at Kg melayu subang. Rakan2 yang lain semua gerak awal. memandangkan kami bertiga (cik epa, cik awe, cik bear) ada kelas M&E yang habis kul 6. kitorang sepantas kilat balik kelas terus mandi, siap2, bermake up bagai. pukul 7.30 dah gerak dari unisel. masing2 tak taw rumah prof J tang mana, jadi cik awe pon roger incik safuan yang sangat mahir dengan rumah prof tu. huhu

sampai2 ramai rakan2 semua dah melantak, kami tanpa segan silunye melantak r. lapo woo, balik kelas tak makan. macam2 prof hidangkan, ada kerang bakar, bbq ayam ikan, kelapa, spesel import dr sg besar (awe, jangan migrain plak, wakakakaka). malam tuh toksah cite la, kenyang tak hinggat. senior2 pon ada juga yang mai. disamping itu, kami masing2 tanya la kabar senior2 yang keje tu sambil bergosip.

layan gambar la pulak ye? banyak sangat terpaksa lah di cantum2 kan...

gambar kat atas tu bersama tuan rumah. tx prof J. t kami grad prof ajak kompom datang lagi. huhu

muke tak malu amik gambar melampau kt rumah orang. huhu. owh, muke2 bdk2 final year dah ni.

nota kaki: raya kali ni tak berapa xcited sangat la. but poce sangat2 dirasai. best!!

No comments:

Post a Comment