lawatan sekolah ke kuala selangor

rabu baru ni, cik epa bersama incik nik, cik memey dan tunang memey incik zam pergi la lawatan sekolah yang dianjurkan oleh incik nik. hahahaha. xdela, saja pusing2 kat area kuala selangor atas pemintaan memey dan tunang die. kitorg pas makan tengahari terus gerak g bukit melawati. rupenya banyak tempat bersejarah kat situ yang tak berkesempatan cik epa nak p. nasib baiklah si nik ni mak die anak jati k.sel, so die la yang bawak kitorang berpusing2 jalan kaki kat area bukit ni. peh, kaki time tuh dah la sakit, pastu pakai sandal wedges, memang la mencabar keimanan. dah la nik bawak ikut jalan ala2 jungle tracking. sabo jela. kami pusing2 sambil mengamik gambar la kan. baru syok.


cantik kan pemandangan pokok kt sini


nak amik gambar beruk sebenarnya, tgh merehatkan diri


di batu hampar. itulah geng rombongan sekolah kami. wakakaka


sapa yang nak kene tembak dulu ni?


cik epa dan cik memey


cik memey bersama tunangnya, zam. depa ni darah manis sesangat. baru lepas tunang ahad baru ni.


amazing, pokok tumbuh di celah batu


tangga to makam anak dara. tapi tak boleh naik sebab tangga udah reput


kawasan tasik depan makam anak dara


of cos la anak dara. hahahaha


lepas dari makam anak dara, tekak dahaga tak ingat la. kitorg pon g lepak kat tesco kuala selangor. rehat2 dan diri kat food court sne. tetibe cik memey bagi suggest nak makan kat satay hut tanjung karang. pe lagi. kitorang follow saja. lepak makan kat sane, magrib gerak balik. malam tu tido tak hinggat dunia. awal cik epa lelapkan mata taw.

No comments:

Post a Comment