hari bergraduasi 2009

gambar hari ni punye.. fresh from oven lagi...huhu

hujung minggu ini adalah hari bergraduasi untuk unisel. selamat berkonvo kepada semua senior2 dan rakan2 sekalian. bestnya dah konvo. haish, cik epa punye turn, insyallah tahun depan, kalau tak ada aral melintang patah. huhu tadi mase otw pergi kelas, kat depan canseleri dan dewan utama penuh dengan kereta sebab hari ni hari depa amik jubah konvo. adei~ kejelesan melanda. makin tak sabar aku nak habiskan study ni. gigil kepala lutut tengok. sabar2. tinggal beberapa bulan jek nak abiskan sisa hidup sebagai student. tahun depan pulak, insyallah nak sambung master. kire kompom ni, bagi lepas konvo terus p isi application master kat uitm. moga2 cita2 dan impianku tercapai. amin!! bty, my sister aka angah dah kompom masuk master this december ni. Dia kemungkinan pon same kot, so mane mungkin cik epa tak mahu sambung jugak kan?? mesti folow jugakkk...

happy convocation to all senior student unisel!!

nota kaki: tak adelah senior sangat, sepatutnya, cik epa pon konvo sekali. tapi... panjang cerita....

2 comments:

  1. wah cik epa..beshnyer...nak smbung master...
    arin pun klu blh nk smbung gak..tpi.hmmm..xpela...
    kesian parent xsbar tggu aaknye ini kjer..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hye arin....
    hehehe...insyallah kalau tak ada aral melintang la...cdgnya hjg thn dpn...bg keje stabil dulu...
    amik pon bukan full time...amik part time jek...xlarat nak blaja lame2...huhu
    parent pon galakan...ok jela...dont wori..nnt ad la rezeki arin tuh ye?

    ReplyDelete