cerita dihujung minggu yang sentiasa busy. saya mahu rehat!!

cik epa wearing syria bulat2 kaler biru. masih ada dalam koleksi kami...

cik epa pulang ke shah alam hari sabtu petang sebab teman cik awe pergi si jangkang untuk amik gambar thesis die. 1st time lalu jalan pegi sane. mak aiii, jalan die sangat scary. banyak lori2 besar lalu dengan laju nya. kemudian balik rumah dan tido la...

hari ahad pulak bangun pagi2, ajak jaja teman pergi cuci cik merah. lepak kat rumah sampai petang and update blogshop untuk buat jualan murah. sapa nak beli, jenguk blogshop cik epa ye? cepat2 taw nanti terlambat.

nota kaki: n3 ni macam tak perlu diceritakan aje kan? lantak lah, blog sendiri. nak tunjuk syria jek. nak update story mase mak cik i tunang pun tak buat2 lagi...

No comments:

Post a Comment