hari bergraduasi 2009

gambar hari ni punye.. fresh from oven lagi...huhu

hujung minggu ini adalah hari bergraduasi untuk unisel. selamat berkonvo kepada semua senior2 dan rakan2 sekalian. bestnya dah konvo. haish, cik epa punye turn, insyallah tahun depan, kalau tak ada aral melintang patah. huhu tadi mase otw pergi kelas, kat depan canseleri dan dewan utama penuh dengan kereta sebab hari ni hari depa amik jubah konvo. adei~ kejelesan melanda. makin tak sabar aku nak habiskan study ni. gigil kepala lutut tengok. sabar2. tinggal beberapa bulan jek nak abiskan sisa hidup sebagai student. tahun depan pulak, insyallah nak sambung master. kire kompom ni, bagi lepas konvo terus p isi application master kat uitm. moga2 cita2 dan impianku tercapai. amin!! bty, my sister aka angah dah kompom masuk master this december ni. Dia kemungkinan pon same kot, so mane mungkin cik epa tak mahu sambung jugak kan?? mesti folow jugakkk...

happy convocation to all senior student unisel!!

nota kaki: tak adelah senior sangat, sepatutnya, cik epa pon konvo sekali. tapi... panjang cerita....

Jualan Murah!!

antara koleksi dari kami

Kepada penggemar shawl serta hijabs sekalian, nak mencuba shawl2 corak terkini, bermutu serta berpatutan harganya, jangan lupe menjenguk ke blogshop cik epa ye? kami sedang buat Sales!! Sales!! sales!! pada harga yang sangat murah. cepat2 beli sebelum kehabisan stok. kualiti di jamin. harga kami adalah yang termurah. cepat ye? lambat nanti menyesal pulak. huhu

item:
tudung ct plain,
tudung ct abstrak,
tudung ct pelangi,
tudung syria,
shawl malika flora,
shawl plain,
tudung awning bercorak,
tudung awning plain,
shawl abstrak,
shawl pashmina,
shawl yuna,
shawl LV,
brooch/kerongsang corak terkini + promotion


klik di banner untuk terus ke blogshop

cerita dihujung minggu yang sentiasa busy. saya mahu rehat!!

cik epa wearing syria bulat2 kaler biru. masih ada dalam koleksi kami...

cik epa pulang ke shah alam hari sabtu petang sebab teman cik awe pergi si jangkang untuk amik gambar thesis die. 1st time lalu jalan pegi sane. mak aiii, jalan die sangat scary. banyak lori2 besar lalu dengan laju nya. kemudian balik rumah dan tido la...

hari ahad pulak bangun pagi2, ajak jaja teman pergi cuci cik merah. lepak kat rumah sampai petang and update blogshop untuk buat jualan murah. sapa nak beli, jenguk blogshop cik epa ye? cepat2 taw nanti terlambat.

nota kaki: n3 ni macam tak perlu diceritakan aje kan? lantak lah, blog sendiri. nak tunjuk syria jek. nak update story mase mak cik i tunang pun tak buat2 lagi...

lawatan sekolah ke kuala selangor

rabu baru ni, cik epa bersama incik nik, cik memey dan tunang memey incik zam pergi la lawatan sekolah yang dianjurkan oleh incik nik. hahahaha. xdela, saja pusing2 kat area kuala selangor atas pemintaan memey dan tunang die. kitorg pas makan tengahari terus gerak g bukit melawati. rupenya banyak tempat bersejarah kat situ yang tak berkesempatan cik epa nak p. nasib baiklah si nik ni mak die anak jati k.sel, so die la yang bawak kitorang berpusing2 jalan kaki kat area bukit ni. peh, kaki time tuh dah la sakit, pastu pakai sandal wedges, memang la mencabar keimanan. dah la nik bawak ikut jalan ala2 jungle tracking. sabo jela. kami pusing2 sambil mengamik gambar la kan. baru syok.


cantik kan pemandangan pokok kt sini


nak amik gambar beruk sebenarnya, tgh merehatkan diri


di batu hampar. itulah geng rombongan sekolah kami. wakakaka


sapa yang nak kene tembak dulu ni?


cik epa dan cik memey


cik memey bersama tunangnya, zam. depa ni darah manis sesangat. baru lepas tunang ahad baru ni.


amazing, pokok tumbuh di celah batu


tangga to makam anak dara. tapi tak boleh naik sebab tangga udah reput


kawasan tasik depan makam anak dara


of cos la anak dara. hahahaha


lepas dari makam anak dara, tekak dahaga tak ingat la. kitorg pon g lepak kat tesco kuala selangor. rehat2 dan diri kat food court sne. tetibe cik memey bagi suggest nak makan kat satay hut tanjung karang. pe lagi. kitorang follow saja. lepak makan kat sane, magrib gerak balik. malam tu tido tak hinggat dunia. awal cik epa lelapkan mata taw.

Happy Birthday Abah!!!


Today hari jadi abahku tersayang. along nak wish semoga abah panjang umur dan dimurahkan rezeki. owh, abah dah besar (wakakaka, tak mo cakap dah tua -ayat bodek!!) abah saya sudah mencecah umur 50 tahun. glory glory man united!! hehehe.
Moga abah sentiasa diberkati dunia dan akhirat
amin....

p/s: abah, mama suruh banje makan boston lagi. (budget abah baca blog ni la :p)

mari update secara perlahan-lahan

banyak story yang akan diceritakan tapi kene update slow2. cerita dari 2 minggu lepas. wakakaka... punya la malas nak update blog. sori ye kawan2.

spesel n3 for only brother

hari ni (12/10)..happy birthday jaja aka Abuzar yang ke 12!!! beso dah adik along sorang ni. macam tak percaya. tahun depan dah form1. besar dan besar lagik!! semoga jaja panjang umor murah rezeki. dengar cakap mama abah kakak2 smua. jangan nakal2 dan mngada2 dah. mentang2 la bongsu laki. tunggal laki lak tuh.. isk2 balaja pandai2. bagi masuk U. macam kakak2 ni. huhu

nota kaki: cik epa selalu kompius besday jaja 15 hb ke 12 hb. wakakakaka

nak kenal cik epa?

*klik gambar untuk tumbesaran

secara kebetulan pe yang berada di atas memang sebiji dengan perangai cik epa. mari kenali diriku ini. cewahhh

p/s: minggu lepas adalah minggu busy. sampai nak menjual pon tak ada masa. baru balik dari open house. this upcoming weekend, cik epa dan famili akan off to jitra, kedah sebab makcik cik epa yang sebaya itu mahu bertunang. tunggu cerita seterusnyaa...

air terjun dalam hati?

mood : ada air terjun dalam hati ngee~

nota kaki: sebab pertama, dapat jumpa my best friend dari sekolah rendah kembali. dekat 8 tahun tak jumpa gosip2 sebab masing2 busy padahal rumah xde la jauh mane pun. owh, rakan2 yang ada tadi ingat saya sudah dirisik, pandai2 ko jek ye hairi, ko yg nak kawen ak plak kne ye? xjemput kawen siap la....

sebab kedua, dapat jumpa Dia setelah 3 minggu tak jumpa. selalu bebel bile nak jumpa. dapat jumpa kejap jek sebab rushing dari open house uma bestfriend tadi untuk pulang ke unisel di malam hari. yang penting awk wangi sangat, saye suke sngt!! hehehe

Open House rumah Prof J

semalam, (sabtu, 03/10) cik epa dan kawan-kawan sekelas dapat undangan open house kat rumah dekan kitorang, Prof Jamal at Kg melayu subang. Rakan2 yang lain semua gerak awal. memandangkan kami bertiga (cik epa, cik awe, cik bear) ada kelas M&E yang habis kul 6. kitorang sepantas kilat balik kelas terus mandi, siap2, bermake up bagai. pukul 7.30 dah gerak dari unisel. masing2 tak taw rumah prof J tang mana, jadi cik awe pon roger incik safuan yang sangat mahir dengan rumah prof tu. huhu

sampai2 ramai rakan2 semua dah melantak, kami tanpa segan silunye melantak r. lapo woo, balik kelas tak makan. macam2 prof hidangkan, ada kerang bakar, bbq ayam ikan, kelapa, spesel import dr sg besar (awe, jangan migrain plak, wakakakaka). malam tuh toksah cite la, kenyang tak hinggat. senior2 pon ada juga yang mai. disamping itu, kami masing2 tanya la kabar senior2 yang keje tu sambil bergosip.

layan gambar la pulak ye? banyak sangat terpaksa lah di cantum2 kan...

gambar kat atas tu bersama tuan rumah. tx prof J. t kami grad prof ajak kompom datang lagi. huhu

muke tak malu amik gambar melampau kt rumah orang. huhu. owh, muke2 bdk2 final year dah ni.

nota kaki: raya kali ni tak berapa xcited sangat la. but poce sangat2 dirasai. best!!

Site Survey DP2

Ini pulak xtvt site survey untuk subjek Design project 2. kami kene buat plan untuk bangunkan tasik yang betul2 tepi fakulti kejuruteraan untuk dijadikan sebagai recreational lake yang boleh bagi profit pada unisel dalam masa 10 tahun. haish, dengar cam senang, tapi leceh. banyak keje kene buat. ingat nak guna teodelit sekali bateri pulak habis. terpaksa la kitorang kira secara manual. ada 5 grup, bahagikan area untuk grup masing. mampus nak kire sorang2 kan. besar!

for the first time cik epa berjaya terokai kawasan tasik yang sebelah sana dekat dengan jalan besar. tapi seluar kene kemuncup tok sah cite la. banyak gile. sampai ke paha. dengan jalan dipenuhi baja taik lembu, peh..panas lak tu. memang mencabar keimanan. huhu
layan gambar la....

ni la projek kami...


cik epa tetap dengan payung taw. panas wooo...balik penin pale terus....


bersama2 kawan2 seperjuangan...cewahhh...