kene risik dah...

amacam? cuak tak tajuk? tak de la kene risik, saja jek cik epa nak tunjuk jari sendiri yang berinai. pakai inai ni memang dah jadi tradisi famili di malam raya. lagipun best pakai sebab nak bagi kuku cantik kan? huhu


hah, penyendal tingkap ni jatuh sendiri masa angin kuat. banyak sangat perabot tak elok dalam hostel ni. tapi nasib baik malam2 bilik sejuk gila, sampai ke pagi selimut jek.


hah, kain langsir ni terkene kipas masa ribut dulu. bukan salah sendiri ye? angin kuat sangat. last2 amik stapler jek sebab benang tak de. huhu

nota kaki: n3 kali ni hanya cerita bergambar saja. nak upload story minggu lepas yang sangat2 busy sampai badan jadi letih semacam.

3 comments:

  1. huh.. saspen je cik epa ni.. ce..s.. tepah tertipu.. i br prepare nak tempah baju baru utk kenuri kawen cik epa.. =p

    ReplyDelete
  2. hehehe
    berjaya ye suspen i..
    xpe...prepare la awl2...i pon nak prepare utk u la...hehehehe
    bile u nak langsng??
    thn depan kne stndby taw utk akak kite dulu...dgr cite nak kawen dah..

    ReplyDelete
  3. akak kite? sape cik epa??? jeng..jeng..jeng

    ReplyDelete