hari yang ditunggu telah tiba

tata lesen P!!!

yeay, hari ni lesen cik epa dah Full!! tak de P dah!! suka2. tak sangka dah habis 2 tahun. rasanya macam baru tahun lepas amik lesen. hehe, cik epa dah tua baru nak amik lesen. yelah, masa mude2 dulu tak excited sangat pasal lesen sebab suka jadi penumpang. sampai sekarang suka kalau ada driver. malas nak bawak. tapi bukan bermakna tak reti bawak ok? sekarang cik merah pun tak ada P dah, yela. cian kat mama bawak kereta ada pelekat P. nape ye? orang selalu memperlekehkan pelekat P. tak baik taw. sebab tuh sangat tidak sabar untuk di buang P itu. oklah, berhati2 di jalan raya ye kawan2!!

nota kaki: lupa nak ucapkan terima kasih kepada abah kerana sudi menyapport untuk renew lesenku. 1 tahun jek, baru nak mintak renew untuk 5 tahun terus. huhu kopak bapakku!!

No comments:

Post a Comment