selamat berbuka puasa


gambar masa berbuka puasa di noodle station khamis lepas

salam all. selamat berbuka puasa. n3 sebelum bukak pose. korang berbuka makan ape ye? kat rumah cik epa ni spesel nya ada karipap. nyam2 my feveret! 1 minggu yang lepas hanya busy dengan kelas saja. jadual dah bertukar. cik epa hanya amik 4 subjek tapi tiap2 hari ada kelas. semuanya 1 hari 1 kelas. jadual semester kali ni paling tak best! baru nak berangan kelas tak banyak. sabar jela. nasib baik dah semester akhir. cik epa sekarang tunggu untuk meeting latihan industri (LI). time tuh barulah start searching untuk tempat praktikal. jualan pulak? alhamdulilah. memberangsangkan. hehe. terima kasih buat semua yang sudi beli shawl dan tudung dari cik epa. tak sempat nak buat iklan kat unisel lagi. hanya jual kepada member dan dalam blog je. so, sapa nak tengok latest update, jenguk2 la sekarang kat blog shop kami. siap ada promotion lagi. mungkin minggu hadapan ada stok baru akan masuk. sempena raya akan datang ni. habis puasa hari ni, tinggal lagi 3 minggu untuk raya! tadi cik epa dah amik baju kurung yang di tempah. hahaha, tak sabar nak raye lah. :p

1 comment: