berita terkini hiburan sensasi

huwaaa...dengan ini cik epa mengumumkan yang cik epa memang tak sihat!!! wah, sejak bila tukar profesion dari engineer gi doctor ni?? cik epa sebenarnya baru bangun setelah lena diulit intan akibat dari dos kecil ubat seleseme cikgu!!! peh, tadi sebenarnya cik epa duk pegi toilet 3-4 kali untuk terkucil (selalunya ini terjadi akibat haba yang panas dari dalam badan cik epa).

tadi dah la tengah buat assignment yang abah cik epa bagi before beliau pergi outstation ke JB. sejak bila bapak aku jadi lec ni?? hahaha, tak de lah, suruh key in data keje beliau dari tahun 1996-2005, banyak tu, bapakku ni memang agak fail kalau bab2 menggunakan komputer, kalau taip tuh, macam buat pop corn, oleh sebab itu beliau suka mengupah cik epa or adik2 untuk buat keje beliau.

abah, dah nak siap ni
(tipu jek, baru siap tahun 1997, akibat kemalasan teramat sangat), jangan lupa ongkosnya..mau guna untuk keluar jalan2.... huwaaa....abah cik epa suka colek mama cik epa untuk dibawa ke outstation bersama(suke la tu, mentang2 anak2 dah besar, suke dorang dating berdua taw, jeles!!!) dah la outstation kali ni dorang pergi lama. 1minggu.

abah!! cepat la abiskan keje tu, along boring gila kat rumah ni. mama xde....xde geng nak mgumpat.
owh, mamaku official geng mengumpat ku.

oklah, muke baru bangun tido mengarot kat blog (ingat robin sorang jek boleh mengarot??!!! robinn...busy sangat nampak??)

nota kaki: saya rindu mama saya. hahahaha, tak malu betul. bukan la, bosan gile nak rumah xde geng.....nak kua date la, sape mau kua date ngn cik epa??!! sila tinggalkan jejak di blog...hehehe

nota kaki 2: follower ku dah 100, kene buat award ni. tunggu ye kawan2. doakanlah mood cik epa ada untuk create award...

2 comments:

  1. yippi..
    ade award meh..
    blink2.. >_<

    ReplyDelete
  2. wah..1996-2005?? Banyak tu? Cik Epa Baru Buat Sampai 1997 jew? ;p

    Ha..Bagus Makan Ubat Bg Baik....
    Bleh G Tgk GI JOE Sama2....

    Owh...Nie Kira Ngarot La Ni? ;p

    Bz Skit....
    Esok Pon Bz Nak Pg Nilai Big BOss Nak Beli Kain Untuk Raya...

    ReplyDelete