jadi petani moden + singer

okay, sekarang cik epa sangat addicted dengan game kat fesbuk ni. cik epa jadi full time petani moden and part time singer. wah, poyo giler kan?? hahaha addicted sampai nak update blog pun malas.... FarmVille dan Rock Legends. kalau korang ada fesbuk, try la main game ni, seronok!!!



ni game FarmVille, pandangan keseluruhan kebun cik epa. tanaman tak tanam lagi sebab baru lepas tuai hasil.



tuh binatang cik epa bela, ada lembu, kambing biri2, ayam, kambing, babi pun ada. tapi bukan sebab kebun cik epa ye H1N1 tu...huhu



(sila klik untuk tumbuhbesaran)

ni pula Rock Legends! lihat ahli grup cik epa. incik robin pon ada. cik epa siap freelancing untuk grup die? amcam? cemerlang tak cik epa, robin??

2 comments:

  1. barn buddy pn x terkejar lg..
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. huhuhuhuhu

    level brapa dah cik epa??
    robin da banyak ari x rock kat facebook..
    xda mood...
    huhuhuhuhuu

    ReplyDelete