huwaaa...geram = terus shoping

hari ni cik epa selamat mendaftarkan diri untuk semester baru a.k.a LAST SEM kat unisel ni hah. gerak dari rumah dalam pukul 7.30pagi sampai unisel pukul 9.00 pagi!! lame kan? jem nak mati. kat area rumah cik epa ni. tak ada jalan lain. nak keluar dari section sendiri pun jem. area kat bandar tu lagi la jem. kawan2 dah start msg bila nak sampai. cik epa datang bersama parent. hahaha, dh tue pun mak ayah hantar kan? suke, lepas ni depa dah tak hantar dah, sebab dah abis blaja.

sampai unisel punya la excited jumpa adik2ku yang tercayang tu. rindu bangat kat dorg. ingat nk duduk 1 rumah. sekali jana niaga bengong tu kononnya dah tetapkan rumah masing. kuang hajo betul. tak adil langsung, penat datang awal sebab nak COP 1rumah and tingkat rendah. sekali dorang campak cik epa pegi tingkat 4 BLOK D!!! peh, sakit jiwa. blok D xpelah, xkisah sebab betul2 belakang hostel laki. tapi yang dikesahkan tu TINGKAT 4!! mampus nak angkat barang tinggi2. sekarang cik epa dah berkira2 nak bawak TV and printer x naik atas tu. kurus la cik epa cam ni. mentang2 la nak abis belajar, dorang campak tinggi2. cik epa selalu dapat tingkat 1 jek taw. hah, pastu dah terpisah dengan adik2 ku. abis cik epa dah bising2 kat kuanter jana niaga tadi. geram punya pasal. bukan nak cakap, kalau taw daftar hari ahad. parent tak de susah2 nak amik cuti hantar cik epa. oklah, puas membebel pasal jana niaga yang menyakitkan hati tu. tak pe sem ni cik epa bertahan la. mintak2 dapat rumate yang baik. tadi cik epa letak barang terus cabut balik shah alam. cam biasa la kan...hehehe

mood: tak puas hati..tak puas hati...kurus la cm ni...tiap hari naik turun tangga

sepanjang perjalanan membebel jek cik epa. terus ajak mama untuk bershoping. tensen punye pasal. sebelum balik rumah pergi giant nak beli stock barang untuk bawak balik unisel. so sampai rumah kul 12, terus tolong mama masak tenghari. makan2 then cik epa pun gi shoping dengan mama. dah lama tak shoping dengan mama berdua. sangat best!! abah balik rumah tadi terus tido. so tak ajak la, hehee. tadi teman mama beli HP baru!! nak tahu hp ape? LG cookie!! yeay, suka tengok mama happy!! owh, beli hp mama di Plaza alam sentral (PAS) kat kedai yang sama masa beli hp cik epa. kedai tu best sbb banyak 2nd hp yang good quality. so kat rumah ni mama and cik epa pakai touch screen. sedikit berlagak. hahaha



lepas tu cik epa singgah SACC mall, vinci untuk beli heel yang memang sangat2 menambat hati cik epa. tahun ni raya kasut kaler merah. hahaha, mama siap cakap, amboi merah nye mak long... hehehe nak tengok??



nota kaki: iya!! sila jeles untuk kali ke2

6 comments:

  1. ko xnk tgok aku happy gak ke? bg hp tu kt aku gak. DUSH!

    ReplyDelete
  2. hhahahaa...nak jugak..tapi g beli sendiri..mst ko lgk happy...hehehehe

    ReplyDelete
  3. aien: hehehe, tula..mcm xcaye jek..sbb boring la kasut raye sik la kaler itam putih...nk kaler laen lakkk

    ReplyDelete
  4. amboi merah nyaler kasut rayer cik epa.. tp tantik laaaa....

    ReplyDelete
  5. hajar: memang tantik kasut tu...hehehe...tq

    ReplyDelete