hari sabtu yang indah

Lokasi: Kelab Golf Negara Subang
time: 12.00pm until 2 pmAlign Centerevent: kenduri kawen alia and hazwan (2 pupu kitorg)


of cos la pic cik epa yang mood dalam seindah suria. hehehehe

salam all!! wah, hari sabtu yang indah ye? n3 semalam. ingat nak update semalam tapi cik epa sangat2 letih betul. sempat edit gambar je.

iklan kejap, kepada semua rakan2 sudi2 lah vote untuk cik epa ye? cik epa terpilih di antara top 30 photo paling cun (sila lihat di sticky mood n3 terbaru).


starting: cik fyra- pilot, cik epa- co pilot, cik eyra and cik wani-tukang menyemak. hehehe

oklah, semalam famili cik epa pergi ke kenduri kawen anak sepupu abah. so kiranya 2 pupu kitorg la. kenduri tu kat Kelab Golf Subang. pukul 12 dah gerak nak pergi. kami pergi 2 kereta. but macam biasa la, sebab tak berapa kenal so tangkap gambar cam gitu jela. famili sebelah abah ramai sangat sampai tak kenal. owh, VIP yang datang ialah Datuk Seri Rafidah Aziz tu. kenal kan?? actually die kirenya ada bau2 bacang skit ngn famili sebelah abah ni. best betul tengok orang kawen. time2 tu berangan la pulak nak kawen kat situ jugaklah. cantek!! ngeeee gatai jap..


sesi lepaking dan snaping pixa masa tunggu arrival of the bride. cewah!! time2 ni la baru kenal sedara mara. cik epa duk sibuk tanya mama sape tu sape tu.


suasana dalam dewan. pelamin die very simple and nice. pixa sebelah kiri bawah skali tu la Rafidah Aziz, tangkap dari jauh je. malas nak bangun. hehehe. bestnye kalau dapat kawen dalam dewan macam ni. santek!!!

kitorang ada kat sana dalam 2 jam. kira lame la jugak. sebab selalunya lepas makan kenduri terus gerak balik. biase lah, abah dah jumpa sepupu sepapat sembang memang tak hingat dunia. kitorg dah gerak keluar dewan lame gile but abah stil tak muncul2 lagi. kene la mama g panggil. hehehe. agaknya kalau cik epa kawen, memang sedara mara abah and kawan2 die je kot yang ramai. ramah sesgt2. pegi mana2 jumpa kawan abah. hehehe


amik pic signboard. kot2 la ada sape2 nak main golf kat sini.


wah, dah besar adik2 ku ni. tengok!! dorang lagi tinggi dari cik epa. haishh

sebelum balik sempat jugalah jumpa sedara mara kat luar dewan. dan sempat gak salam dengan rafidah aziz. balik tu, kitorg separate kete sebab parent nak pegi hantar cik eyra balik mmu. kete lagi satu balik uma terus. peh, keluar dari kelab golf jem kat depan kelana jaya. heran gak. rupa2 nye memang KL jem hari tu pasal perhimpunan haram. hah, malas nak cerita bab politik ni. penin and complicated.

nota kaki: tak semestinya ke2 akan menjadi yang ke2 untuk selamanya

4 comments:

  1. wah..cik epa bila pulak...??
    ;p

    ReplyDelete
  2. wah, cik epa lambt lagi, calon pon tak de...2gu robin la dulu...br cik epa...

    ReplyDelete
  3. tringin nak kawin kt garden..
    mintak2 termakbul..
    huahuahua..
    =)

    ReplyDelete
  4. zack: yeke?? wah, kalo termakbul jgn lupe ajak cik epa skaliii

    ReplyDelete