"happy family contest" by puan ieda

salam all...
harini cik epa mengumumkan join 1 lagi contest. kali ni contest dari [cik puan muda ieda] (sila klik untuk ke blog beliau) contest dia berkenaan "Happy Family Contest"



contest ni senang, tak perlu slogan, jawab soalan or apa2 yang berkaitan la. just buat n3 khas berserta gambar kegembiraan keluarga korang la. macam cik epa ni belum berkawin kan? so upload pic parent dan adik2. then letakkan link blog cik puan muda ieda serta link contest ni ke blog cik puan muda ieda. senang kan? tapi korang kene la jadi follower puan ieda dulu. kalau stil tak paham, sila klik pada link dan banner yang ada kat sini ye?

so pic ni la yang cik epa uploadkan untuk join contest ni. masa ni 1 family pergi jalan2 kat alamanda, putrajaya. hehe, kononkan gambar candid? masing2 jadi sengal termasuklah parent. hehehe...so, ini lah famili kitorg, memang sempoi, sporting..plus gedik skit2.... hehehe



1 comment:

  1. hye epa ;) akak dah view! pass!! heheh!!! good luck k ;)

    ReplyDelete