family day sirim QAS

tarikh: 15 ogos 2009
masa: 7.30pagi until 2.00pm
xtvt: treasure hunt & family day
lokasi: sirim berhad section2 sehingga ke taman wetland putrajaya

salam all
hari ni cik epa dan famili terlibat dalam xtvt famili day anjuran opis mama, Sirim QAS bertempat kat Taman Wetland, Putrajaya. cik epa dan family pula join acara treasure hunt. kitorg pergi 2 kereta. 7 orang(angah tak ikut sebab dia tak sihat). cik epa pula kene jadi driver untuk 2nd car. disebabkan ketidakhadiran cik fyra. padahal cik epa yang xcited nak jawab soalan dalam treasure hunt tu. so, bila kene drive tak dapat nak fikir betul2. cewah... disebabkan kitorg pergi 2 kereta, cik epa hanya ikut jek abah cik epa drive. kebetulan pula, jalan yang kitorg lalu tu memang offical jalan untuk hantar n amik cik eyra. so memang dh bese jalan tu. kitorg berlepas pukul 8.15pg sampai kat taman wetland tu 9.45 pagi. treasure hunt tu amik masa 2 jam saja. kalau sapa yang sampai lebih kul 10, dh rejected. tapi kitorg tak menang kot, sebab jawapan banyak salah. hehehe

huhu, memang penat la treasure hunt tu. mula2, kitorg dah siap tawaf roundabout kat sec2 (dekat ngn mc d sec 2) 2kali taw, nape ntah abah bawak pusing. pastu lepas start masuk jek highway elite tu, terus pecut jek sampai masuk tol putrajaya. tapi kitorg pun agak penin baca clue2 yang pihak penganjur bagi. maybe 1st time join kot. xpe, lepas ni boleh try lagi. best juga join game cam tu. oklah layan gambar la pula. gambar tak banyak sebab lupa bawak digi cam. so, amik pakai hp je.


before pelepasan, sempat melantak lagi


kami bertiga dalam kereta no 2


posing lepas dah setel treasure hunt


sesi melantak bersama penaja, hehe


ni suasana masa event tu start

oklah, selamat malam semua. penat and nak tido dah. besok kene bangun pagi2, nak pergi adik cik epa konvo lak. kat uniten.

2 comments:

  1. wahh..syioknye men treasure hunt..=)

    ReplyDelete
  2. wah..cik epa dapat adiah kew x?
    ha...
    awardnya mana cik epa? Robin duk tungu neh...

    ReplyDelete