Come and Visit our offical blog shop

STICKY MODE ENTRY!!
welcome and have a nice day
please scroll down for latest entry
thank you!!


antara koleksi kami, tudung CT

Alhamdulilah, syukur ke hadirat ilahi. akhirnya dapat juga kami (cik epa, cik awe, cik bear) nak laksanakan bisnes kami. come and visit to our 1st blog shop. especially for muslimah wear. our choice to those all muslimah out there. kami muslimah juga mampu untuk berfesyen. buat masa sekarang kami berfokuskan shawl serta tudung. insyallah, kami akan menjual pakaian bercirikan muslimah. kami beri jaminan anda akan berpuas hati dengan design2 pilihan kami. kesemuannya cantik2 dan menepati selera semua. kami mahu anda kelihatan cantik dan bergaya juga. harga sangat berpatutan dan berbaloi untuk dimiliki

untuk exchange link dan melawat, sila klik banner di bawah.





5 comments:

  1. wah congratss!
    afra n oleen dah lame berangan nk bukak blog shop smpai sekarang xtercapai2 sebab bz haha.all the best!tudung je eh?baju tarak ka?

    ReplyDelete
  2. hehe..tq!!
    baju?? otw, belum jumpa yang menawan hati. insyallah akan ada...

    ReplyDelete
  3. amboi2 cik epa...org meniaga die pun nk meniaga..bgus2...jana pendapat..cewahhh..
    hehehe....
    lpas ni byk la tudung ek

    ReplyDelete
  4. hehehe yela arien. meh la shoping kt ctu.. byk design cantek2. takkn kecewa punye..gerenti...

    ReplyDelete