cerita seterusnya

current mood: jariku letih sebab duk taip assignment abah bagi (tak siap lagi, ada sikit je lagi..kene relex, kalo tak kejang jari jemariku...)

hurm, nak cerita apa ye kawan2? bagi idea. owh, minggu ini minggu terakhir cik epa berada dirumah. yeay!! nak start sem baru. upcoming project besar dengan kawan2. apa die? tunggu. dan tak dilupakan juga, kita dah nak puasa dah. cepat sangat masa berlalu. macam baru semalam puasa ramadhan, ramadhan datang lagi. xtvt paling digemari cik epa sekeluarga ialah pergi terawih!! yeay, tak sabar nak pergi (kadang2 liat juga, hehe). masjid pilihan antara masjid di area batu 3 or masjid besar shah alam tu. tapi paling suka masjid shah alam sebab sangat cantik!!

hari jumaat (07/08/09), cik epa g setelkan bayaran yuran kat unisel (hehe, dah masuk dah, berdesup pegi setel). kemudian pergi alam sentral. nak tahu buat apa? jeng jeng jeng.... sila scroll lagi bawah (apa la ayat ni)

****

***

**

*

samsung f700..hehehe


sila jeles bagi pihak yang sepatutnya... :p


my 2nd hp, letak no celcom...memang minat pattern hp cam gini...teruja lalu sambar sebiji.

kemudian, lepak di jusco klang untuk makan before balik. perot kenyang suka hati sebab dapat hp baru. malam tu tido dengan lena sekali.

hari sabtu (08/08/09), pergi ke tempat hp ada problem sikit. then tapau kan big apple untuk my brother yang encem tu (encem ke? orang cakap muka dia macam ashraf muslim tu). patutnya semalam but big apple sudah abis. then lepak tasik before balik. lihat muka terpaksa keluar duit untuk budak tu...


mari pekena big apple


testing camera hp dulu...


muka suspek... dia ni memang sengal. nak amik gambar pun susah. kene sekeh pale ni. suspek tutup muka sebab berjaya paw kakak dia ni...

hari ahad (09/08/09), cik epa keluar makan kat william, kelana jaya. sapa pernah pegi tempat ni?? tempat ni femes ye? cik epa baru tahu. hehe, jual macam2 jenis western food, malaysian food pun ada. dorang serves dalam pinggan yang besar. cik epa makan sorang pun tak habis. cik epa amik spageti carbonara. first time cuba, oklah not bad. lepas ni mahu datang lagi cuba makanan lain. owh, dikatakan chef yang masak ni dari hotel. so cik epa suggest kalau sapa nak makan makanan hotel but murah serta tak de la formal sangat environment dia, datang la sini ye?


tengok, tu boleh 2 orang makan tau... air strawberry pisang kot, kalau tak silap. lupe :p

nota kaki: alamak, perot rasa lapar la...

2 comments:

  1. Spaghetti kew tuw cik epa?
    Kuning dia mcm mee ja robin tgk..
    ;p

    william tu nak pegi ritu..
    tp xtaw jalan plak..
    xpa... nanti robin akan terjah!
    ;p

    ReplyDelete
  2. santek gak hanset tu.. bape lu angkat?

    ReplyDelete