ada bakat terpendam ke?

kalau korang nak tahu la kan?
tadi cik epa ada singgah blog my sis [cik eyra] and die cerita die berlakon jadi pelakon tambahan dalam cerita Adik manja the return. watak dia cukup setreotaip la. jadi audience tukang tepuk2 tangan jek, macam watak yang cik epa pernah jadi masa movie main-main cinta. ape cik epa berlakon?!! hahaha, jadi pak pacak je. janji dapat duit. untuk 1 scent dapat rm50. oklah kan? muke pon tak berapa nampak. yelah, duduk pun belakang. meh tengok kat sini...



kalau kawan2 pandai carik cik epa...belek la ye? dalam tu kitorg saja yang pakai tudung. tuh semua geng2 cik epa. lihat minit ke 00:21 dan 00:35

hahaha..nak amik pengalaman jela. nak rasa macam mane hidup sebagai anak wayang. conclusion dia, memang tak masuk dalam jiwa cik epa. peh, tunggu kat set lame2..berjam2...just nak siapkan 1 scent jek..memang tak punya kesabaran yang tinggi serta boring. naseb baik tak jadi pelakon lepas movie tu. owh, penggambaran dibuat di kolej lame cik epa tahun 2005. 4 tahun lepas...

hah, ada lagi 1, kalau kawan2 selalu beli remaja. masa remaja januari 2006, muka cik epa keluar dalam segmen try makanan kat restoran..if i not mistaken la. lupe tajuk story tu. dorang cerita pasal nandos sacc mall. muke cik epa keluar sambil posing pegang makanan bersama manager dan rakan2. remaja tu stil simpan sampai sekarang. nanti cik epa upload pic nya ye???

haha, memang gile publisiti lak rasanya....:p

1 comment:

  1. wah...pemes juge cik epa ye..bagus2..hehe..boley msuk anak wayang la nie..=P

    ReplyDelete