where's harry potter??

salam all.
semalam famili cik epa g tonton cerita Harry Potter and the half blood prince. huh, lame kemain cerita dia. 2 jam setengah!! movie start pukul 11.20pm habis kul 2 lebih kot. cerita dia oklah tapi xbersangkut paut banyak sangat dengan half blood prince. dan agak tergantung sedikit. mungkin klimax dia kene tunggu harry potter 7, the final episod kot. yang pastinya prof dumbeldor (soryy la kalau salah eja) dah dead!! yang best dia punye magik stil gempak lagi la. kalau sape tak tengok dari 1st filem mungkin rasa boring dan penin nak pahamkan. tapi cik epa berjaya abiskan movie dia 1-5 dalam masa 1minggu saja. tq la to cik bear. u, i nak copy cerita harry potter ye?? nak buat simpanan. actually n3 ni utuk incik robinhood. hehe, cik epa dah tengok cite tu. marilah kita teruja bersama2. amacam lepas ni layan cite G.I. Joe pula k?? pe lagi layan gambar ok??






p/s: mintak maaf la akibat keteraburan (ade ke ayat ni dalam kamus dewan??) gambar cik epa. sebab lambat gile nak upload pic gune saiz medium. pic agak kecik la pulak, xbest betul. nak upload pic berjam2. mane tahan...

2 comments:

  1. Half Blood Prince Tu Kan Buku Posion Yg Harry Porter Jumpa...
    And Half Blood Prince Tu Professor Snape!
    kan masa nak last tuw dia bgtaw....

    Yew! G.I JOE!!
    Dulu Kartun Dia X Penah Missed WooOO!
    Tp Watak Dia Lain Skit....
    Mesti Tengok....!!
    Hahahahaha

    ReplyDelete
  2. ala...mmg la...tapi lawan nye skit...selalunye die mst bertarung ke pe ngn half blood prince...tapi skit sgt..kat ending br ada..xpela..buleh bg 3 star...

    yeay..G.I joe pulak coming next

    ReplyDelete