special award form incik Syahthebest



award kali ni pulak datangnya dari [incik Syahthebest] (sila klik untuk ke blog beliau). wah, comel and unik award die, macam tuannya yang cute itu, huhu. terima kasih banyak2. beliau bagi award ni kat follower dia, baik kan? korang nak ke? mintak la kat dia sendiri. hehehehe tapi sebelum tu, dia ada suruh jawab soalan pasal blog dia, mari tengok apa cik epa merepek...

1. kenapa suka jadi followers blog ni?
sebab blog kamu unik, banyak story2 menarik, leh tahu life student2 yang lain.....

2. adakah anda rasa owner blog ni best??
wah, mesti lah best. sebab baik sangat bagi award ni kat cik epa. up sikitttt :p

No comments:

Post a Comment