Nandos SACC crew

wah, n3 kali ni banyak cik epa cerita pasal kisah2 dulu la. oklah n3 sebelum ni cik epa ada cakap pernah keje kat nandos sacc mall kan?? tahun 2006. huwaaaa, serius banget!! sayer rindu pada mereka semua!! semua dah pecah buat haluan masing2. rakan2 kat sne semuanya memang 1 kepala, sempoi sngat2. rindu r kat dorg. sekarang ni ramai yang dah lost contct. kne wat gath ni. walaupun cik epa keje kat sane just 6 bulan je, tapi rasanya macam dah lame kenal. macam2 pengalaman yang best kat sane. masa zaman kitorg la nandos sacc selalu menang jualan untuk promotion meal! disebabkan itu, kitorg selalu buat event kat lua. dulu 1st time dorg buat g genting tapi cik epa xikut sebab baru sangat masuk. then pergi sunway lagoon dan last pegi BBQ kat sungai congkak. sekarang ni kalau lalu depan nandos sacc sure mesti ingat kenangan manis tu. tapi semua dah tukar baru. xkenal sgt dorg. bos pun dah tukar. huhu, bos cik epa tuh memang sempoi. cina tapi mule2 ingat dia melayu sebab cakap bismillah kot. gile r dia. tapi die tuh sempoi jek. sekarng ni xtaw la die manager kat mane ntah. dulu bos cik epa penah amanahkan utk design kedai sempena valentine day tahun 2006. hah, kalau siapa2 yang pernah dtg masa V-day tu mesti penah tgk hiasan terutama kat ruang bulat VIP tu. and also cik epa penah dapat best employee utk bulan 1 2006, lepas 1 bulan keje sebab rajin sgt lap daun time tu. hehee


ni masa pergi sunway lagoon, best woo, tapi kitorg 3 org jek pompuan. 2 staff 1 org asst manager. dua2 lost contct. mane ntah dorg tuh pergi. windu nak hang out sme2!!



ni masa pergi sungai congkak, siap buat BBQ, cik epa pulak masa mee hoon goreng. layan..



ni la cik epa bersama asst manager, kak siti and mr rizal!! kak ct rasanye dah keje kat melaka, last jumpa masa tgh buat drive lesson kat metro driving. yang c rizal tuh xjumpa sampai sudah. dulu macam pasan dia, kat dlm kete depan kedai gambar takut nak tegur sebab ada awek sebelah. hehe.

p/s:kalau korang nak taw manager cik epa siap kenen kan cik epa dengan rizal ni. beriye2 betul dia. cakap sesuai la mende la, last2 xjadi. sebab we all just friend. wakakaka

6 comments:

  1. Wah......
    Inggat Kisah2 Silam Nooo...
    (",)

    ReplyDelete
  2. waaa... nandos tak sedap..
    hukhuk..

    ReplyDelete
  3. robin: hehee, tula tetibe2 jek ingat kisah2 silam.....rindu kat kawn2 smua

    ReplyDelete
  4. eyes: yeke dear?? xsedap...pegi nandos mane tuh??

    ReplyDelete
  5. yeke?? xbest la kot situ..s.alam punye best..dtg la...hehehe

    ReplyDelete