jeles la cam nii (membalas n3 incik robin)

beberapa hari sebelum ni...

mamaku: along, booking cerita harry potter baru, kite tgk midnite muvie ramai2 hujung minggu ni...

cik epa: orite mama....

tapi setelah cube berulang kali, maseh tak bule booking untuk midnite kat cineleisure damansara. cik iya nak try booking untuk TGV n GSC banyak seat depan dekat skrin. xbesh nanti sakit pale....

tengahari tadi...

cik iya: weh, ko dah booking wayang ke belum??

cik epa: lum lagik, cineleisure penuh

cik iya: aku tgk boleh jek midnite. kul 11 lebih ari jumaat

cik epa: ala, amik sabtu la, besh skit. jaja tusyen, karang rushing...

cik iya: ala, aku nak tgk drama nanti...

cik epa: besh ke?? hah, sabtu malam ada APM(anugerah planet musik) la..haiyaaa....xpela...nanti aku tanya mama...

voroommmm...(mama sampai uma)

cik epa: mama, cepat la masukkkk

mamaku: sabarla....(hehehe, bende ni pun nak cite kan kan??!)

cik epa: mama, along nak booking harry potter. sabtu ke ahad. dua2 kul 11 lebih...tapi iya cakap nak amik jumaat malam..die nak tgk drama. sabtu mlm ada APM..

mamaku: amik sabtu la, karang rushing amik jaja lagi, nak pegi sane lagikkk, ala, drama tuh xbesh la, APM mesti ada ulangan nanti...

cik epa: okla....

kemudian....
duk seronok surf tenet, nak bgtaw kat seseorg tuh.....

cik epa: kehadapan incik robinhood yang berada d... cik epa nak tgk harry potter sabtu malam ni, sila jeles!!!

kemudian..cik epa pun menikmati suasana makan malam dengan indah nye sebab tak sabar2 nak tgk harry potter yg dh lame dinantikan....tetibe....

incik robin: cik epa sila baca n3 robin untuk cik epa (hahaha, lebih kurg cm tuh la ayt die)

sekali.....hah...hambik ko....nak taw pe??? siap buat n3 khas pulak tuh... sila baca sendri ye??? ada pesanan lagikkk ------> sila klik disini


p/s: huwaaaaa...kalah lagik...dulu cite transfomer, sekrang harry potter la. jeles la cm nii..besok dh la 1st day tayang!!! cik epa dapat tgk ari sabtu..... to robin..jgn lupe publish tiket ye?? tapi dilarang ceritakan harry potter dlm n3 tuh... hah, xleh trime kenytaan betul... Sam tu.. haish...tgk cite laen la!!

2 comments:

  1. HUhuHUhuhu
    Sabar Yew Cik Epa...
    Nanti Robin Publishkan Ticket...
    Siap NGan Review Citer Harryp Porter tuw.. ;p
    (Tipu Jew...)
    hahahahah
    Tp TIcket Akan Ditayangkan Supa Cik Epa Lebih Jelous! ;p
    take care......

    ReplyDelete
  2. ala......sgt jeles betul...xpe2 akan dinantikan tiket tayangan incik robin ituuu

    ReplyDelete