contest photo paling cun!!

saya, cik epa dengan ini mengumumkan bahawa (cewah, macam bagi pengumuman raya la pulak) cik epa join another contest iaitu "contest photo paling cun". cewah!! cun ke ko?? hehehe, lantaklah, saja jek nak join, suka suki saja, tapi kalau menang syukur alhamdulilah. hehehe.


ini lah dia picture yang cik epa hantar. pic ni diambil masa 1 famili nak shopping raya untuk tahun ni. boleh menang ke?? hehehe :p

ape??!! korang pun nak join. senang jek, just hantarkan pic yang korang nak untuk join contest ni. pic tu akan dilukis oleh tuan punye contest sebagai hadiah sapa yang menang (cantek woo akak tu lukis). kalau korang nak taw selanjutnya. just klik kat banner di bawah ok?? marilah join beramai2....

'Create

6 comments:

  1. wah...lelaki bleh join x kontest neh? ;p

    ReplyDelete
  2. hehehe, bule jek....xde mslh...join la...huhu

    ReplyDelete
  3. hehe.. pilihan yg tepat cik epa.. i like this pic.. santek...

    ReplyDelete
  4. susah la nk menang ni muke aku x cun.

    amik award aku ni kalo x keberatan, http://natsuthesalamander.blogspot.com/2009/07/award.html

    ReplyDelete
  5. cik myra: yeke?? aiseh, malu la...kalo menanggg...hehehe

    ReplyDelete
  6. intel: aiseh, mane taw ad rezeki kan....oh award...tq ye???

    ReplyDelete