civil work project presentation

Mood: agak kepenatan yang teramat sangat namun masih mempunyai saki baki tenaga untuk siapkan n3 ni.

salam sejahtera. sari berita penting. cewah!! alhamdulillah, selesai jugak presentation CWP tadi. macam mane?? ok ke?? mestilah kene 'bantai teruk' dengan lec. hahaha, tapi masih dapat membalas 'fire2' lec tu dengan jayanya. well mempunyai ahli kumpulan yg sgt pandai berkata2.

bty, presentation tadi sebenarnya memakan masa yang agak panjang. kitorg ada 4 grup dan grup cik epa no 2 present. haishh, cuak sehhh sampai terkene bendera jepong skang. haiya, skang mengalami tahap kepenatan dan sakit pinggang yg sgt2 kritikal (hahaha, xdela). bateri tinggal 1 bar jek ni. tadi present started at 10 am until 2 pm!!! 3 jam??!! dasyat betul! grup cik epa kene hampir 1 jam. berdas2 tembakan dikenekan terhadap setiap grup. sampai dalam pale otak kate, lec ni xlapo ke?? lame sgt!! cik epa sempat g lepak2 minum lagik. org present dlm LT, cik epa g lepak minum ngn cik bear kat cafe (huhu, sukenye!!)


ni la grup cik epa. owh, lelaki sebelah hujung kanan bukan ahli ye?? org present kat depan kami snap pic kat belakang, siap gosip2 lagi...


ni grup 3 present. selepas kami. muke masing2 tensen kene tembak, huhu

ah, tinggalkan aje kisah CWP dan berdoa moga2 dapat keputusan yang cemerlang. dapat naikkan pointer sem ni. sekarang cik epa nak kesahkan masuk sem TERAKHIR di unisel!! teruja nya!!

kemudian, cik epa bersama yang girlfriendku berdua tuh(cik bear n cik awe) mau lepak2 makan kat s.alam. sanggup tu tahan lapar. pe lagik cik awe pong follow cik epa sampai la ke s.alam. then cik epa g anta kete kemudian switch to kete cik awe untuk memulakan sesi GOSSIPPING kami la sebelum sampai ke tempat di tuju.

kami lepak makan kat Pak li sec 7 s.alam. lepas tuh hang out kat SACC mall sambil memakai baju kurung (rasa macam baru balik opis gitu). pe lagi snap pic dengan muke masing2 sgt keletihan. kul 6.30 masing2 pulang ke pangkal jalan, hehe, rumah sendiri la.

AMARAN!! SILA ABAIKAN MUKE KAMI YG AGAK BERMINYAK SERTA KEPENATAN!!

dalam kete cik awe dan muke masing puas setelah berjaya melantak. cik epa n cik bear lagi puas sebab cik awe banje kitorg makan kat Pak li tu. tanx babe!!


pic ni terpakse di edit akibat muke masing2 sgt kepenatan. hehe. sem depan kitorg senior taw, pasti akan havoc kan fakulti FIK tu

No comments:

Post a Comment