bayangkanlah

bayangkan anda malam tadi lena diulit intan. suasana memang la nyaman sekali. lepas tuh bangun tetibe2 ada bende yang anda idamkan berada di depan mata. hai...heaven kan?? hehe, harini bangun agak lewat. terlajak jugakkan, bangun terus mandi then ada BIG APPLE kat atas dapur!! suke nya!!! .

heaven kan???? lame mengidam

jeng jeng jeng....

bangga nye..ngeee~

dan pic konvo cik epa telah di framekan. pakai frame murah je, nanti konvo degree baru gah skit frame dia. owh, berlagak betul cik epa. hehe mane tak nye, pic konvo cik epa jek yang bergantung kat dinding uma ni. upcoming my sis yang akan konvo uniten next month. pasti die sedikit berlagak sebab pic konvo degree!! eleh, tak kesah sebab cik epa konvo 2 kali, diploma and degree!! next year cik epa pulak konvo. yeay!! cant wait!!

ni pun heaven gak, kucing2 ku sonok tido petang2 cm gini

5 comments:

  1. eh.eh.std ikram ek dolu?saye jugak student ikram.hehhe.

    ReplyDelete
  2. waahhh...
    bak skit nak donut tuw...
    ;p

    ReplyDelete
  3. robin: owh, nak skit...ala..dh abs la..don wori cik epa dah makankn utk robin..hehe :p

    ReplyDelete
  4. zack: yup..mmg sedap....jom layan jco pulak....

    ReplyDelete