baru la vogue ngee~

selamat pagi semua!! owh, sudah hari JUMAAT. cepat betul masa berlalu kan? seminggu rasanya macam 2 hari jek. tinggal la lagi 1 minggu untuk cik epa berfoye2 di rumah sebelum masuk sem akhir. insyallah sem akhir cik epa duduk bersama adik2ku masa 2 sem sebelum ni. wah, rindu banget kat semua adk2 ku tuh. mesti banyak story pasal dorg tu. story2 kene la tunggu sem itu nanti. sekarang nak cerita lagu yang cik epa sangat2 la obses sekarang. lagu kat blog ni la, Taking back my love by Enrique Iglesias feat Ciara. lagu sangat best, tapi bukan nak cerita lagu, tapi nak cerita heels yang Ciara pakai dalam klip video tu cik epa minat sangat2!! mane nak cari? ada kawana2 dalam blog ni yang cam tak heels tu?? tapi rasa macam Charles & Keith punye brand. if i not mistaken la. someone know??



sebenarnya cik epa ada azam tahun baru nak pakai belajar pakai balik high heels. dulu masa diploma memang dah pakai masa pergi kelas, tapi naik degree ni dah lame tak pakai disebabkan topografi unisel agak berbukit bukau (ni tipu) serta berbatu2 (yang ni betul) yang memungkinkan cik epa agak terpaksa kawal atau mungkin akan jatuh tergolek di depan pelajar2 unisel lain akibat tak dapat mengawal hala tuju batuan tersebut (ape la cik epa merepek ni). disebabkan cik epa dah nak keje (wah, keje taw, xleh handle, cant wait!!) kene la praktis balik untuk berjalan dengan lancar bersama heel. yes, upcoming, raye ni nak pakai heel. dah jumpa yang berkenanan kat hati. tunggu loan masuk rembat sepasang. (Dia- sila teman saya untuk bershopping) kaler merah lagi u, cik epa sekarang gile warna merah (warna kegemaran mase sekolah rendah dulu) Rasanya last beli heel sebelum masuk unisel, hah, yelah 3 years ago!! macam tak percaya, cik epa yang vogue the vast dah lame tak pakai heel. sekarang terlalu bahagia dengan memakai sandal saja. tak boleh jadi, harus berubah!!

adei~ tetibe rasa macam kene sekeh dengan mama sebab mama jek taw perangai anak die ni memang suke bergaya (bila time rajin jek, kalau malas cik epa bantai t-shirt and jeans jek), nak bermake up & bergaya2 vogue bagai la pegi opis a.k.a site. Site!!! dulu siap cakap kat mama nanti kat site panas la, nak pakai payung n kipas. terus kene sound setepek, baek tukar kos tak payah amik civil (isk mane buleh, serasi dengan jiwa dah). huhu mama siap cakap along nanti interview tok sah la pakai eyeliner mende2 tu la, make up sikit2 sudah! make up sikit bagi pandangan mamaku adalah pakai bedak and lipstick je. isk2 tapi cik epa memang kene make up (tak de la tebal mana pun, biase jek but selalu kene sound dengan adik2 along make up over. hei~ dorng tak paham!! cewah :p). siap incik thesis supervisor pun pasan cik epa suke make up, penat datang bilik dia dengan berpanas2, die sound, make up cair ke? buleh plak cik epa jawab, hah, yela, panas sgt, hehe(selamber nak mati aku ni). oklah, awal cik epa bangun, banyak mende merepek ni. hehehe daaaaa

nota kaki: rajin bebenor tukar2 warna font ni kan??

4 comments:

  1. ala kak epa.kiter xtau ar pasal heel2 nie..cmno nak tlg.

    ReplyDelete
  2. shima: hehehe, yeke??? xpela....mane taw ad yg laen taw....huhuhu...teringin nk pki heel tu..tapi takut jatuh..cm tinggi jek..:p

    ReplyDelete
  3. amBoi....
    Tinggi Nya Heels Tuw...

    ReplyDelete
  4. robin: hahaha, taw xpe...tinggi kan??? nak try la sekali sekala....:p

    ReplyDelete