apa punye perangai

mesti ramai yang tengok insiden kat APM malam semalam kan?? cik epa tak sempat tengok pun. almaklumlah layan harry potter. insiden memalukan dan agak kurang ajar!! kalau rakyat kita sure dah kene ban 10 tahun kot. faizal tahir buka baju pun kne boikot dan dihentam dengan begitu teruk. bagi cik epa, cara 'beliau' ini sangat2 tidak profesional dan tak beretika langsung. kalau ia pun nak tunjukkan cara protes, bukan cara bodoh macam tu. silap haribulan dia pulak yang kene bom. hehe. kalau orang yang betul2 profesional dan berfikiran waras, memang takkan buat kerje bengong. menunjukkan mentaliti dia tahap below the level. langsung tak menjaga dan menghormati sentivity masyarakat serantau yang mana rancangan tuh live. ke udara ke 3 buah negara. boleh dikatakan rancangan untuk tontonan family. janganlah sampai merosakkan minda anak2 kita yang masih kecil. kononnya kebebasan untuk bersuara tapi dengan cara yang salah. jangan pula ada orang bukak istilah kolot dan just a joke. sebab bagi cik epa, orang yang berfikiran macam zaman jahiliah dan cetek akan cakap mcam tu. kata nak tunjukkan kemarahan, so xde istilah just a joke kalau bende2 yang membabitkan keselamatan dalam sesebuah negara. hey, banyak cara lain la!!! rakyat malaysia baru nak merasa simpati tapi sekarang buat rakyat malaysia rasa dukacita dengan tindakan beliau itu. cik epa ni pantang betul, dahlah muke burok, perangai pulak hodoh. nauzubillah. agaknya kita memang betul2 berada di akhir zaman. dahlah APM kali ni acara yang paling tak best, sound xbest, tak nampak glamer dan tak formal langsung. best lagi tahun lepas. masa malaysia jadi tuan rumah.

No comments:

Post a Comment